keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Vastahakoista vartalonhoitoa


Tähän satsiin mahtuu aika pitkin hampain käytettyjä tuotteita, mutta kun jemmoja on kertynyt, niin olen koettanut käyttääkin ekana pois niitä hankalimpia ja vähiten kiinnostavia, jotta projekti muuttuisi koko ajan mielekkäämmäksi. Tuo Yvesin Monoï Eau des Vahinés EdT oli aivan järkyttävä. Tuoksulla ei ole juurikaan yhteistä Monoï-suihkugeelin kanssa, vaan tämä on paljon voimakkaampi, makeampi ja siinä on samaa ikävää puisevuutta kuin ylang-ylang-suihkugeelissä. Tämä tyhjeni käytännössä kokonaan WC-raikastimena.

Tuoksunäytteitä käyttelen mielelläni pois, kun pahakaan tuoksu ei moneksi kerraksi jää pyörimään. Roberto Cavallin Paradiso-näytteen annoin pois juhlissa sitä yltäni ihastelleelle työkaverille. Minun makuuni tuoksussa oli liikaa makeaa raskasta eksoottisuutta. YSL Manifesto EdP oli kanssa liian raskas, tosin saippuaisella tavalla. Näyte, jossa lukee pelkästään Hilfiger (ei tuoksun nimeä tai vahvuutta) oli näistä suosikkini, perusmenevä raikas vesituoksu olematta kuitenkaan liian makea tai sporttinenkaan.


Mádaran Herbal deodorant oli purkissa luvatun mukaisesti aika nopea kuivumaan. Ekodödöksi mukavan hyvä hajunpito, kosteudenpitoa tietenkään ei ollut. Yrttinen tuoksu oli niin yskänlääkemäinen, että en siksi enää koskisi tuotteeseen toiste.

Garnier Mineral Invisible Anti-marks/stains/fading Anti-perspirant oli myös tehokas ja nopea kuivumaan, mutta ei ollenkaan mieluisa tuote. Puuterinen hieman jopa havuun vivahtava tuoksu oli liian mummomainen. Lisäksi tämä suihke kävi vähän henkeen ja se jumittui ihoon normaalia enemmän. Saippuaa sai lotrata pari kertaa, ennenkuin se suostui vaahtoamaan kitkattomasti ja irrottamaan tämän iholta. Käytin saunailtapussukassa eli vierailujen yhteydessä nopean kuivumisen vuoksi, mutten osta uudelleen.

Nivea Invisible Anti-perspirant for black and white oli perustoimiva ja ongelmaton kirkas geeliroll-on, tuoksukin ihan raikas. En kuitenkaan mitään erikoista ihastumista tähän kokenut ja taisin ostaakin vain jonkun alen takia. Tuskin ainakaan erityisesti tulen tätä uudelleen etsimään.


YR Jardins du Monde Energizing Shower gel Pomegranatea inhosin jostain syystä kauheasti. Tuoksu etoi jo ennen raskautta, ja käytin tämän sitten juuri pahimpien olojen aikaan... Välttelin tätä ja koetin pärjätä käymättä suihkussa ja myös käytin vartalokuorintaa useammalla suihkukerralla kuin normaalisti. Olisi pitänyt älytä alentaa käsisaippuaksi eikä kärvistellä! Tuoksu on juuri perus granaattiomenakosmen hajuinen, mutta tuoksussa on lisäksi jotain liian mehevää tai makeaa ja samalla vesimäistä... Kuin liian laihaksi lantrattu sekamehu. Yh.

The Body Shopin Harmonising Massage oil lähtee parin sentin jämien kanssa roskiin. Oli toimiva ja kivan unisex raikkaan sitrus-yrttinen hierontaöljy, mutta varmaan lähemmäs 10 v avattuna teki tehtävänsä. Tuoksu on muuttunut ja mulla pari parempaakin öljyä jemmassa joten goodbye. Huomaa myös ihanat rasvaiset töhkät pullon yläosassa, joihin pöly on tarttunut, kun tätä ei ole käytetty miesmuistiin :D


Myös Eveline Slim Extreme 3D Thermo Active Slimming serum lähtee roskiin, tosin 75 % käyttämättömänä. Iholla kuumana kihelmöivä lähmävoide ei oikein sytyttänyt, joten aina käyttö lopahti muutamaan kertaan. Nyt en enää kiusaa itseäni, kun kummempia tuloksiakaan en huomannut. Nämä slimming-geelit on kanssa yksi kategoria, jota tuskin tulen enää rutiiniini ottamaan, kun muutakin kiirettä ja rahanmenoa lähivuosina riittänee.

Pieni näyte on siskoltani saamaani iHerbistä tilattua Nubian Heritage Mango Butter body washia (siis itse Yves Rocherin pulloon siirrettynä). Tämä tuote oli hyvin paksua ja hidasliikkeistä saada kierrekorkkipullosta ulos. Näytti geeliltä, mutta oli paksua ja rasvaista, valkoisena iholla pyörivää, runsasta vedenkäyttöä ja hierontaa vaativaa pesuainetta. Ei pessyt kovin hyvin, tai siis hiki kyllä lähti, mutta iholle jäi pehmeä tuntu eikä tämä tuntunut raikastavan. Tuoksu oli makean mangoinen ja kermainen, mutta välillä tästä hajahti hetkittäin jokin pistävä, jopa hieman oksennusmainen...? En ostaisi itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti