perjantai 25. marraskuuta 2016

Meikkejä ja muuta pientäDermosilin Heleyttävää meikinpohjustusvoidetta kokeilin vain kerran yksissä juhlissa saunan jälkeen uudelleen meikatessani ja kikkailin tätä vain korostettaville alueille nenänselkään, kulmien väliin otsalle jne. En mielestäni silloin saanut sillä mitään kivaa hehkua meikille, mutta ko. hämärä ajankohta ja keskittymisen taso ehkä ei ollutkaan ihanteellinen. Pussi ei ole ollut kauaa auki, joten taidanpa vielä huomenna kokeilla tuotetta kerran päiväkäytössä koko kasvoille. EDIT: Kokelin kuin kokeilinkin tätä vielä koko kasvoille. Paksu silikoni levittyi ihan ok:sti ja pysyi koko päivän, ei siis parantanut tai huonontanut meikin kestoa. Antoi kai jotakin pientä hehkua, muttei mitenkään wau-efektiä kumminkaan. Ei ainakaan liiallista glitterisyyttä tarvitse pelätä. En edelleenkään hankkisi koko tuubia.

Lancôme Teint Idole Ultra 24h meikkivoide on upea levittyvyydeltään, pysyvyydeltään, peittävyydeltään ja pehmeän parfyyminen tuoksukin on mukava. Kaiken kaikkiaan ihastuttava nestemäinen meikkivoide rasvoittuvuuteen taipuvalle iholle. Toimi hyvin sekä sienellä että eri mallisilla meikkivoidesiveltimillä työstettynä. Työstössä saa olla suht nopea, mutta tuleepahan myös äkkiä valmista. Sietäisin myös vähän reilun viidenkympin hinnan (varsinkin kun alle neljänkympinkin tarjouksista melko säännöllisesti saa), mutta uudelleenoston estää värisävy. Tämä 010 Beige porcelaine oli aavistuksen tumma eikä tarpeeksi neutraalipohjainenkaan minulle. 005 Beige ivoirea myyviin liikkeisiin en ole törmännyt, enkä näin tyyristä uskalla netistäkään tilata. Jos pääsen kokeilemaan livenä sävyä ammattilaisen ohjauksessa ja se sopii, ostan takuulla lisää vielä joskus.


Maybelline Baby Lips ei ole minun juttuni ollenkaan. Tämän yhdenkin Mint Freshin ostin vain kun minttu kuulosti nuha-aikaan sopivalta. Ei tämä millekään Blistexille vetänyt vertoja, minttu oli mietoa ja saippuainen perusvoidemassa haisi läpi. Tämä myös aiheutti huulten kuorettumista ja niitä kuivia kuoria tuli sitten revittyä pois ja kierre alkoi uudelleen jne. Maksaa jotain nelisen euroa, jos jotakuta nämä enää kiinnostaakaan, minua ainakaan ei.

Flow Kosmetiikan huulivoide Ruusu & sitruuna oli aikanaan ihan kiva, muttei koskaan huippu. Koostumus on luonnollinen shea- ja vahapohjainen, hoitaa siis hyvin huulia. Tuoksuöljyt eivät ihan suosikeiksini nousseet alunperinkään (eivät muistuttaneet oikein kumpaakaan vaan vähän siivousainemainen lopputulos oli) ja tämä kärsi aika pian avaamisen jälkeen jo pahentumisen. Iso osa 5 ml puikosta lentää roskiin. Oli joku poistotuote eli ei saatavilla enää, hintaa en muista enkä ostaisi uudelleen muutenkaan. Huulirasvojen loputtua jemmasta aion ostaa seuraavana Hurraweja tai Crazy Rumorseja, koska niiden tuoksut kuulostavat kivemmilta kuin nämä yrttiset.

Dermosilin huulikiiltonäyte sävyssä Pastel pink oli hirveää liimatahmaa, niinkuin huulikiillot yleensäkin. Tämä myydään tuubissa, 13 ml maksaa 3,90 €. Allaoleva swatch on huono, mutta jotenkin tuo liian vaalea barbiemaisuus kyllä siitäkin näkyy. Heitän siis kertakokeilun jälkeen pois, koska sävy ei pukenut kalpeakasvoista ollenkaan ja tuotetyyppi on mustalla never again-listalla.Nämä mascaratkin näkivät jo parhaat päivänsä. Kumpikin menetteli, mutta en ostaisi uudelleen.


 Maybelline Brow Drama Sculpting Brow mascara sävyssä dark brown ei antanut kovin voimakasta sävyä, mutta huomattavasti sävytettyä kulmageeliä enemmän kumminkin eikä tuotteen nimen mukaisesti sovi luonnollista jälkeä hakevalle. Aika kevyellä kädellä sai siis levittää. Alla oleva pallokärkinen harja oli kuitenkin se tuotteen kompastuskohta. Se varmaan sopii viime vuosina niin muodikkaiden teinien jättitussikulmien viimeistelyyn, mutta tällaiselle kolmekymppiselle tädille meinasi antaa vähän liikaa draamaa kulmien alkupäähän, kun samalla kuitenkin halusin, että litteämpi osa harjaa koskettaa kulmakarvan loppupäätä. Muutaman kuukauden äheltely sai nyt riittää kokemukseksi tästä n. 9 € tuotteesta.

Estée Lauderin pidentävä ja tuuheuttava Sumptuous Infinite oli pelkkää tuuheuttavaa Sumptuousia parempi, muttei siltikään tarpeeksi pidentävä ja erotteleva minun makuuni. Lievästi eri pituisia kampoja sisältävä kumiharja oli ihan ok käyttää, mutta tykkäisin vielä sirommasta ja tarkemmasta enemmän. Turhan voimakas parfyyminen hajuste. Ostin jossain paketissa muistaakseni n. 25 € hintaan, en ostaisi toiste edes tarjouksesta.

Vasemmalla Brow Drama ja oikealla Sumptuous Infinite.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti