lauantai 12. marraskuuta 2016

Uuden tukan hoitamiskokeiluja


Hiusrutiinini ovat muuttuneet vajaassa vuodessa luonnollisempaan ja hoitavampaan suuntaan, kun värjäykselle tuli pakkostoppi allergisoitumisen muodossa ja nyt enää vain latvasta värjätyt hiukset kahisevat ennennäkemätöntä kuivuuttaan. Kontrasti normaaliin juureen on iso. Pahoittelut muuten kuvien ja kuvausrekvisiitan hirveää laatua, en vaan malttanut odottaa näiden kuvaamista paremmassa tilanteessa, kun valtaisa kosmeinspiraatio on päällä :)

Cutrinin Chooz Refreshing Dry-Shampoota ostin 2 kpl à 6 € alekorista entiseltä kampaajaltani. (Entinen siksi, että kampaajan jutut latisti aina oloni ihan täysin, kun haluaisin harvoilla visiiteilläni nauttia olostani ja omasta ajastani. Halusi puhua aina lapsistamme, jotka sattuvat tuntemaan toisensa ja päivitteli miten kyrsii olla töissä näinä ilta-aikoina [jolloin aina asioin, itsehän hän ilmoitti liikkeensä olevan silloinkin auki...] ja muutenkaan ei tuntunut oman yrityksensä asiat nappaavan. Ja oli vielä kauhean hidas tekemään!) Ihan perusmukavaa kuivista, omenainen hajuste. Tuohon hintaan/ 200 ml ostaisin, ovh:lla eli ainakin pikagooglailun perusteella 15,90 € en.

Errezil Natural Shampoon toi anoppi minulle Kanarialta. Errezil näyttäisi olevan espanjalainen aloe vera- ja muita luonnonainesosia hyödyntävä päivittäiskosmemerkki. Kirkas, hennon vihreä hyytelöshampoo pesi mukavasti, mutta tuoksun puolesta ei ollut kovin miellyttävä. Hyvin vihreä ja väkevä, jopa hieman myrkkykasvimainen tuoksu. Näyttäisi maksavan 5, 95 € ja aloerrezil.com-sivuilla on verkkokauppa, joka toimittaa Eurooppaan. Valikoimassa oli ihan jänniäkin tuotteita, etanavoidetta sun muuta, mutta pääasiassa aloetuotteita.

Batiste Dry Shampoo Bloom oli taattua Batisten toimivaa laatua. Plussaa myös toimivasta pullosta ilman kuulaa. Miedon kukkainen, aavistuksen persikkainen tuoksu oli hyvä, ainahan näissä Batisten kausijutuissa ei se puoli ole ihan onnistunut, mutta tällä kertaa oli. Jotain 5 ja 10 € väliltä/ 200 ml.


Olen siis alkanut värimaskien jäätyä pois kallistua tutkimaan tehohoitoaineita ja hiusöljyjä. Näiden näytteiden jälkeen onkin tullut avattua ihan oikeat pakkaukset ko. tuotteita eri merkeiltä. Oriflamen tilauskylkiäinen Eleo Protecting oil oli värjättyjen hiusten tuote. Se oli sellaista silikonista kevytöljyä, jota olisi pitänyt käyttää pieni sipaus pesun jälkeen silottamaan joko kosteita tai ihan kuiviakin hiuksia. Laitoin koko pussin kuitenkin kerralla latvoihini ennen pesua vaikuttamaan ja antoi mukavasti lisää kammattavuutta silläkin käyttötavalla. Tuoksu oli oikein ylellinen pehmeän itämainen ja miellyttävä, mutten silti lähtisi tätä 22 €/ 50 ml pullossa ostamaan.

Dermosilin uusimmassa kuvastossa tullut Winter Wonder-joulupaketin hair mask oli mukavan puuterisen tuoksuista valkoista maskia. Levittyi hyvin, 5 ml näyte riitti mainiosti puolipitkään tukkaani ja tuli kyllä erittäin sileät ja takuttomat hiukset. Makustelin tunnetta pari päivää ja tukka pysyi takuttomana eikä rasvoittunutkaan liian nopeasti, mutta päätin kuitenkin jättää tilauksestani pois. Hiukan teki nimittäin kuitenkin liian lasimaisen sileäksi tukan makuuni, enkä paketissa tulevaa saunaturbaaniakaan olisi tarvinnut, kun niitä jo puolenkymmentä taidan omistaa. Maksaa 8,50 €/ 150 ml tätä ja se saunaturbaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti