perjantai 25. marraskuuta 2016

Kasvojenhoitoa


Tällä kertaa on loppunut ihan mukavia, joskin edelleen myös niitä ikuisuusvarastojen tuotteita. Estée Lauderin DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15 normaalille/sekaiholle oli enemmän niitä ikuisuuksia pyörineitä. Otin vaan vihdoin itseäni niskasta kiinni ja käytin tämän pois. Kurkuntuoksuinen vaaleanvihreä voide oli liian aurinkorasvamaista makuuni, jätti ihon todella kiiltäväksikin. Ei olisi tullut mieleenkään käyttää meikin alla pintakuivalla sekaihollani. En näitä DayWeareja aio enää ostaa, kun jokainen kolmesta kokeilemastani versiosta (SPF 50, sävyllinen SPF 15 ja tämä) on ollut samaa kiiltoliimaa loppujen lopuksi. Jopa geelimäinen Clear Differencen päivävoide rasvaisen ihon linjasta tekee samaa! Harmi, että se on vielä 90 % täytenä odottamassa vuoroaan...

64 €/ 50 ml, joten kyllä harmittaa tuotteen epäsopivuus itselleni, vaikken varmaan ihan tuota ole muistini mukaan tästä pulittanutkaan vaan varmaan 10-25 % alepäivänä hankkinut. Purkki on pyöristetyn kolmion mallinen  ja tukevaa raskasta muovia sekä kultainen metallikansi ihanan ylellinen. Sisältä purkki on ihan pyöreä ja suorareunainen. Hiukan valepohjaa tässä kyllä on, tämänhetkinen Oriflamen samanvetoinen purkki näyttää surkealta matkakoolta tämän rinnalla :D


Kicksin A-brand avokadokuorintanaamiopussi oli aika ällö. Helmiäisvaaleanvihreässä tuotepohjassa oli todella raapivaa pähkinänkuorirouhetta harvassa. Savinen avokadohajuste oli aika etova. Tuote hierottiin puhtaille kasvoille, jätettiin 10 minuutiksi ja huuhdeltiin. Ei ollut oikein puhdistava, enemmänkin voidenaamio. Sellainen liian voidemainen, jonka vaikutusaikana tulee kauhea hiki ihon ja naamiokerroksen väliin. (Vaikken siis ollut saunassa tämä päässä vaan ihan olohuoneessa.) Maksoi varmaan n. 3 €, tuskin enää saatavilla.


Earth Kiss Million year clay facial Bamboo sheet mask versiossa Rhassoul Clay & Juniper oli näppärästä kangasmuodostaan huolimatta vähän liian ei-luksus. Kankaaseen käy mielestäni paremmin kosteuttavat seeruminaamiot ja pehmeän miedot tuoksut, ei tällainen puhdistava savineste katajantuoksulla. Tämän alla ei tullut 15-20 min vaikutusaikana sellainen ihanan rentoutuva olo vaan kipristelevä puhdistusteho ja tuoksu tuntuivat koko ajan eikä siis voinut unohtaa ulkoista maailmaa hetkeksikään, mitä naamiohetkeltäni haluaisin. Huuhtelu oli tietenkin välttämätön, kun naamalla oli valkoista savea tän jäljiltä. Mistähän lie ostin, Emotionista varmaaan, n. 3 € muistaakseni. Vasta tänä vuonna ostettu, joten tätä saattaisi vaikka löytääkin vielä.


H&M:n Rhubarb & Lingonberry Peel off mask oli kanssa aika pettymys. Tuoksussa aisti vain raparperin, punainen geeli kuivettui ja repeytyi näille ominaisesti huonosti. Vaikutusta ei myöskään kovin paljoa näkynyt, nää peel-offit on vaan semmoisia pientä kirkastusta antavia ja kuivattaviakin. Tätä kategoriaa en parin jemmatuotteen jälkeen tule itselleni enää hankkimaan. Tämä lienee jo poistunut 0,95 € hintainen tuote.


LivBoxista tulleesta Bernard Cassiere-hoitolamerkin Bilberry overnight cream-maskista en oikein pitänyt. Ihoni ei tarvinnut paksua yön yli jäävää glyseriini-shea-silikoni-skvalaani-hoitoa pintaansa koko alalta, posket oli aamulla ihanan samettiset, mutta T-alue todella kiiltävä ja ylihoidettu. (Tiedättekö, sellainen, jossa huokoset tuntuu loistavan teevadin kokoisina...) Tuoksu oli aika luonnonkosmemainen, kirpeähkökin. Bilberry on tietääkseni jonkin sortin mustikka, olisi saanut tuoksua vaikka sille mieluummin. Valkoista tahnaa. (Ja jos kuvaa ihmettelette, niin harmaa kierrekorkki tippui pönttöön, josta sen kyllä ongin vanupuikolla, mutta en ruvennnut säästämään...) Maksaisi 48 €/ 50 ml. En ostaisi täysikokoista.

Dermosil Berry Therapy Hydrating Facial Mask Lingonberry tuoksuikin sitten sille puolukalle. Aidolle ja vahvalle. Tykkäsin ihan. Kosteuttava tämä naamio oli, mutta ehkä minulle sekaihoineni inasen liikaakin. Sellainen hiki tämänkin alle vähän tuppasi muodostumaan. Saunassa sitten käyttelinkin pois, niin ei haitannut niin paljoa. Paksua valkoista voidetta. 5,90 €/ 50 ml, en osta uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti