maanantai 28. marraskuuta 2016

Viimeaikaisia kroppatuotteita


In-shower-vartalovoiteet eivät istu pesutapoihini kovinkaan hyvin (käyttäisin lähinnä harvoissa aamusuihkuissa, mutta silloin kellaripesuhuoneemme on jääkylmä, kun sauna ei ole ollut päällä), mutta tulipahan yksi LivBox-näyte onneksi tiensä päähän. Tämä Eucerinin hajustamaton versio oli paras kaikista ikinä kokeilemastani 4 laadusta. (Muut ovat Nivean tummansininen, valkoinen ja aftersun.) Tämä levittyi tahmattomimman pehmeänä ja notkeana, tuoksui neutraalin ok:lle, ei jäänyt iholle pyörimään ja silti piti ihon kosteutetun tuntuisena yli vuorokauden. Niveat on olleet nahkeita levittymään, kamalan lemuisia, tahmanneet ihoa ja olleet tehottomampia. Eucerinia voisin ostaa lisää, jos asuisin esim. kerrostaloasunnossa pienine lämpimine suihkunurkkauksineen.

Yvesin edesmennyt "kuoriva" karhunvatukkasuihkugeeli tuoksui ihanalle luonnolliselle karhunvatukalle ja pesi hyvin. Kuorintateholle voi lähinnä nauraa, mutta tiesinkin sitä olla edes odottamatta. Muutaman euron hintaansa nähden kiva, mutta selviän elossa, vaikka sarja onkin lopetettu. Tuubin korkki oli huono, keräsi kauheasti vettä sisäänsä ja annosteli tuotetta liikaa.


Yvesin Neroli-EdP tyhjeni valitettavasti vessanraikastimena. Kaamea, väkevä appelsiininkukkatuoksu. Sainkohan pyytämättä tilaajalahjaksi vai ostinko mielenhäiriössä muutamalla eurolla. Jaa-a, toistaiseksi kun jemmoja riittää, välttelen turhia YR-tilauksia juuri tarpeettoman ja pyytämättä tuputetun huonon lahjakrääsän takia.

Nivean Pearl & Beauty-antiperspirantti piti oikein hyvin, niinkuin Niveat mulla aina. Pehmoinen puuterihajustekin oli ihanan vieno. Kainaloiden kaunistamisvaikutuksia en huomannut, mutta pehmensi voidemaisena kyllä ihoa. Voisin ostaa uudelleenkin.


Nämä kaksi ovat käsisaippuaosastoa. Kokeilin kerran pestä kropan tuolla kaupanpäälliseksi saadulla Doven Pistachio cream & magnolia-suihkuvoiteella, mutta se tuoksui keksimäisen ensituoksun jälkeen sittenkin enemmän kamalalle saippuakukkaselle. Onneksi vaalean pastellivihreä tuote on nyt vain käsisaippuana, ei noin äitelää tuoksua isompina annoksina kestäisi.

Dermosilin täyttöpullossa oli Dove Men+ Caren vihreää kuorivaa suihkusaippuaa. Se oli kyllä miedon raikas ja siedettävä tuoksuna käsisaippuakäytössä, mutta valkoisen lavuaarin laidalla kauhean sotkeva. Tämä on paksua kuorintaraepitoista tuotetta ja tiputteli monta kertaa päivässä pumpunnokasta tahroja lavuaariin. Tuote jämähti tiukasti kiinni posliiniin, eikä lähtenyt pelkällä suihkulla huuhtomalla, joten joka päivä sai joko olla harjan kanssa sitä pesemässä tai vaihtoehtoisesti sietää karsean näköistä vessaa. Nyt mies onneksi lupasi sittenkin käyttää pari viimeistä suihkusaippuapulloaan kropalleen, joten ei tarvitse katsella näitä enää käsisaippuoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti