maanantai 28. marraskuuta 2016

Kasvoputsausta ja naamiointiaPutsaripuoleltakin siirtyi vihdoin roinaa tuonpuoleiseen. Cotoneven Antioxidant effect-vanulappuihin oli lisätty koiranruusu-uutetta, jonka piti vapautua niistä kostuttaessa ja auttaa ikääntyvää ihoa. Sanomattakin on selvää, etteivät nämä eronneet tavallisista vanulapuista normikuluttajan silmään muuten kuin vaaleanpunaisella värillään. Luvattu hajustekaan ei tuntunut. Tikattu reuna, josta en niin välitä. Käytin siis pelkälle kasvovedelle, jota varten oli sopivan ohut. Silmämeikinpoistoa varten en tikatuista tykkää, kun haluan jakaa lapun kahdeksi ohuemmaksi kerrokseksi, 1/ silmä. En ostaisi uudelleen, vaikkei 70 lapun paketilla mitenkään merkittävän korkea hintakaan ollut.

Yves Rocherin Pur Bleuet Gentle Makeup Remover Sensitive Eyes oli oikein pätevää vesiliukoisen meikin poistoainetta. Raikasta, eikä kirvellyt silmiä, vaikka päiväyskin oli humpsahtanut vuodella yli... Laitoin ohuisiin vanulapun puolikkaisiin molempiin ruiskaukset tätä erikseen ja pyyhin koko kasvojen pesun jälkeen kulmat, luomet ja alaluomet ensin ja pidin sitten hetken puhdasta kosteaa kohtaa ripsillä ennen kuin pyyhin nekin. Kaikki lähti loistavasti. Koin tämän rauhallisen tavan enemmänkin ylelliseksi kuin hitaaksi tai vaivalloiseksi.

Tämä loppui kesken käyttökerran, joten tulin pyyhkineeksi silloin toisen silmän tällä ja toisen vastaavalla vedenkestävällä versiolla. Tämä tuntui paremmalta ja poisti paremmin meikin, mutta kaksifaasinen kieltämättä jätti vähemmän hiusjuonteita alaluomen ulkonurkalle. Täytyy siis myöntää, että hiipivä kolmenkympin ikä ja/tai talvikeli vaatisi mieluummin jo rasvaisempia silmänympärystuotteita... Nythän tämä tuote on 100 ml pullossa tämän 125 ml sijaan (tosin tänään näkyi nettikaupassansa kuitenkin taas tätä vanhaakin...?) ja hinta tarjouskamppiksesta riippuen jotain 3,90-8 € väliltä. Voisin ostaa lisääkin, jemmassa on "vain" kaksi tätä samaa WP:nä ja yksi muunmerkkinen vesiliukoisen poistaja, eli suht pian jo uusiakin tarvitsisi. Ellen sitten löydä jotain supertuotetta, joka hoitaa kasvo- ja silmämeikin samalla.

Garnier PureActive Ultra-exfoliating scrub oli juurikin sitä. Todella rakeinen, sininen mentolihirviö, joka vielä vaahtosikin pesten nahan natisevaksi. Kärsin tämän nuukuuksissani loppuun, en ikinä ostaisi uudelleen näitä päivittäiskuorintoja. Salisyylihappo tuskin kauaa hyödytti iholla tämän käytössä. Karmea mustikkahajuste, minkä mentoli pilasi. Tämäkin hieman ainakin uudistunut, joten onneksi ette tähän joutune törmäämään. Eipä kyllä finnejä tämän käytön aikana näkynyt, muttei kyllä juuri muutenkaan minulla niitä enää ole. Alan jotenkin tuote tuotteelta inhota Garnieria merkkinä enemmän... Nyt on käytössä tämän kasvovesikaveri, inhoan sitäkin ja taannoinen dödö ja miestendödö oli kauheita myös. Nämä on vaan jotenkin liian halpiksia ja teollisia ja ainesosamaailmaltaan täysin keinotekoisia minua kiinnostaakseen. Kosmelta haluaisi kuitenkin jotain pientä arjen luksusta, you know.


Eipä kyllä nämä naamiotkaan sitä hemmotteluntuntua juuri antaneet valitettavasti. Dermosilin Fresh!-nuortensarjan Peel-Off Kasvonaamion näytteet meni onneksi molemmat kerralla. Näistä revittävistä tulee niin kova viinanlemu, että mieto hajuste ei millään riitä sitä kompensoimaan. Ja näiden freshien hajuste on minusta muutenkin vähän heinämäinen ja lääkemäinen. Jätti kulmien ja leukalinjan tienoille niitä ärsyttäviä repaleita, joita ei huomaa (ennenkuin sitten aamunaamioinnin jälkeisen kaupunkireissun jälkeen kotona, kun muistaa käyneensä mm. kahdessa kosmeliikkeessä ja jutelleensa lähietäisyydeltä ammattilaisten kanssa, jotka varmaan kyllä ovat olleet tarkkasilmäisempiä... :D). Onneksi enää yksi pussitämmöinen ja yksi pienehkö tuubi jäljellä peel-offeja. Sitten en hommaa näitä enää!

Malu Wilzin kohtuuhintainen kosme on ihanissa puhdaslinjaisissa pakkauksissa. Harmi vaan, että kaikki kokeilemani tuotteet on käytössä olleet hieman epäluksusta, niin tämäkin. Kuten tuubista huomannette, se on käytössä räjähtänyt oikeasta kulmasta ensin vaaka- ja sitten pystysuorasta saumasta ja räveksinyt tuotetta purkin ulkopinnallekin. Savinaamio oli vaaleanvihreää ja aika savisen, ei oikein mitenkään hajustetun tuoksuista. Joku yrtintapainen tunki läpi ehkä. Balance-linjaa ja nimeltään Clarifying mask, joten kuivattavaa kamaahan tämä vain oli, ei mitään sen kummempia ominaisuuksia tuntunut omaavan. Kärvistellen käytin pois saunassa, en ostaisi uudelleen, vaikkei varmaan edes kymppiä maksanut aikanaan. Nyt onneksi vaihteeksi pari oikeasti ihanaa naamiota saunakäytössä, kuoriva ja kosteuttava. En oikein tunnu näistä savinaamioista enää paljoa hyötyväni, kun rasvaisuus tai näpyt ei enää ole niin yleisiä kuin ennen. Vaikka kyllähän tällä suppeammat huokoset hetkeksi tuli, muttei mitään kunnon mustapäänpoistovaikutusta aidosti kuitenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti