maanantai 28. marraskuuta 2016

Hiukan arjen luksustakin


Välillä onneksi saa jemmoista esiin ihaniakin tuotteita. Tässä kolme oikein kelpo seerumia, joista kahta voisin milloin vaan käyttää lisää. Yllättäen Lumenen vanha Time Freeze V-shaping serum-tuhkimotippa sopi minulle oikein mainiosti. Tuote oli paksuhkoa ja valkoista, mutta imeytyi taputtelemalla salamana ihoon mukavankirpeän koivuntuoksun kera. Ihan kuin olisi jotenkin oikeasti kiinteyttänyt piirteitä heti, muttei tuntunut kiristävältä. Mystistä! Uudistuksen jälkeenkin lähes samannimistä tuotetta lumene.fi-sivuilla vielä on, joten ehkä melko vastaavaa vielä löytäisikin. Käytin sekä päivävoiteen ja meikin että yövoiteen alle, toimi aina. 2 ml näytteestä taisi riittää nelisen käyttökertaa. Ostaisin ainakin tarjouksesta.

Dermosilin Hyal-X3 kasvoseerumia käytin yhden tuubin, kun tämä oli vasta ilmestynyt lahjasetissä ilman Vitamin E-sarjan tuoksua. Tykkäsin jo silloin ja nyt E:n tuoksuisena ja itse kuivempi-ihoisena vielä enemmän. Molemmista versioista haisi läpi kuitenkin jokin metallinen, ehkä siis raaka-ainetuoksu, mutta ei se käyttöä ikäväksi tehnyt. Hyvin nestemäinen, nopeasti taputtelemalla työstettävä ja hyvin imeytyvä. Voisin lähitulevaisuuden kotiäitivuosina ostaakin, hinta kun on vain 7 €/ 30 ml. Reilusti kalliimpi tänään korkattu Avènen seerumi sitä paitsi äkkiseltään aistittuna saattaisi hävitäkin tälle...

Lumenen Vitamin C+ Kirkastava Tehohoito oli kelpo appelsiinintuoksuinen geeliseerumi. Käyttö oli sujuvaa ja mukavaa, mutta aavistuksen teki ihosta hetkeksi turhan paljon punaisemman. Saattoi siis olla hieman ärsyttävä helposti reagoivalle iholleni. Taidan kylmistä ahavoittavista keleistä huolimatta tarvita jotain rauhoitusta enemmän kuin kirkastavuutta, joten suosin jatkossa kosteuttavampia. Kuivuutta tämäkään ei tosin tehnyt. Vastaavaa ei enää taida olla markkinoilla, Lumenen uudistuttua tämän kuuloisessa tuotteessakin korostetaan hyaluronihappoa ja kosteuttavuutta, ei enää niin paljon kirkastavuutta.


Huulirasvoista pari alkoi maistua ylikypsälle persikalle tai jotenkin myös lyijykynän teroittamisessa syntyvälle puiselle aromille... Saijonaarasta siis, siskoni kotipolttoinen hedelmäpommi (joka oli ihanan kosteuttavaa luonnonvoita!) ja Burt's Beesin ajat sitten LivBoxista tullut Lip Shine sävyssä Blush 020, joka sekin oli sävytuotteeksi ihan kelpo eikä tehnyt huuliin pahasti kuivaa kuorta.


Myös pari meikkituotetta siirtyi ajasta ikuisuuteen. Dermosil Make-up corrector penissä olisi ollut vielä yksi puhdas kuitukärki käytettäväksi ja yritinkin ottaa tämän tehokäyttöön, mutta öljyisen putsarin tekemä tuho silmänympäryksen muulle meikille oli suurempi kuin mascaratöppäilyjen poistohyöty. Iholta hävisi juuri vaivalla tehty pohjustus ja peitto sekä tämän jälkeensä jättämä öljy vielä kaupan päälle irrotti pitkin päivää ripsaria harmaaksi renkaaksi silmän ympärille. Sinänsä kyllä siis sai sen karanneen ripsarin tarkasti pois. Ei saatavilla enää. EDIT 12/2016 Kysyin Dermosilin asiakaspalveluchatista, onko tällä hetkellä saatavilla oleva vaaleanpunahylsyinen tasan samaa INCI:ltään, niin linkittivät vaan tämän sivun, jolla kai sanotaan sen olevan samaa kuin tämä harmaahylsyinen, tosin minusta aika tulkinnanvaraisesti. No, 4,30 € hintaan voit siis sittenkin tosiaan edelleen ottaa riskin.

Estée Lauderin pari vuotta (?) sitten mascarapakkauksesta saamani minikokoinen applikaattorillinen Double Wear Stay-In-Place Flawless Wear Concealer sävyssä 02 Light Medium palveli pitkään hyvin. Nytkin sitä olisi vielä vähän, mutta alkaa jo jäädä alaluomen juonteisiin eli koostumus on alkanut paksuuntua ja kuivahtaa. Aikanaan tuoreena oikein juokseva ja kevyt neste, joka häivyttyi hyvin ja pysyi koko päivän kevyesti kertymättä juonteisiin. Alusta loppuun asti loistava, luonnollisen näköinen mutta silti tehokas peittokyky. Sävynäkin oli tarpeeksi neutraali, että hieman väriä antava kakkonen oli kalkkilaivan kapteenille sopiva. Tämänhetkinen kilpailijan tuote on selvästi keltaisempi ja sen tuppaa vähän liikaa erottamaan muusta meikkipohjasta eikä peittokyky saati pysyvyys ole kovin hyvä. Saattaisin vaikka ostaa uudelleen, elleivät tämänhetkinen (Dior) ja jemmassa oleva Dermosil yllätä saamalla minut koukkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti