sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Kasvovoiteita kellon ympäri


Kasvotuotteita alkoi tyhjetä aika äkäiseen tahtiin, kun pääsin taas säännölliseen ihonhoitorutiiniin kiinni. Jonkin aikaa auki olleet päivä- ja yövoide tyhjenivät ja nyt niiden perään käyttelenkin muutamia näytteitä veke vanhenemasta. 

Lumene Vitamin C+ Heleyttävä 24 h Kevytvoide normi-/sekaiholle on poistettu jo jokunen tovi sitten markkinoilta jääden siis yhden kerran jutuksi, mutta ostin Cittarin rekukorista 8 €:lla, kun siellä oli pahvikotelokin niin siisti ja tuote varmasti koskematon. Kosteutti hyvin, muttei tosiaan ollut mikään rasva sanan varsinaisessa merkityksessä. Keltainen väri ja appelsiininen tuoksu olivat hyvät. Heleyttävä vaikutus oli huuhaata, hieman tämä sai ihoa ehkä jopa punoittamaan kuten saman linjan tehohoitokin. Meni kuitenkin meikin alla piiloon ja läträsin ihan surutta pitkälle kaulalle ja dekolteelle asti, joita ei saanut punoittamaan. 

Clarins Multi-Active Night Youth recovery cream oli oikein hyvä syksyihon yövoide. Paksua, mutta kuitenkin normi- ja sekaihon tuotteeksi sopivan imeytyvää. Aamulla iho oli samettia poskista ja muualta, aavistuksen kiiltävä nenältä eikä ollenkaan ylihoidetun oloinen. Viherkasvinen tuoksu oli hyvä, mutta ei tämä nyt niin ihmeellinen ollut että enää ostaisin uudelleen n. 70 € hintaan. Tosin tuskin tästäkään olen ovh:ta maksanut, varmaan ostin nimittäin kosmetologiltani hoidon yhteydessä, jolloin hän antaa aina jonkun siivun kantisalea. Aikanaan muutaman näytteen käytin ja ihastuin, mutta jääköön nyt muistoksi. Uudistunutkin tämä hieman kai jo on.


Iäkkäimpiä näytteitä esiin kaivaessani löysin niiden seasta tyhjän (?!) näytepussin Lumene Bright now Vitamin C Sleeping creamista. Siitä ei ole jäänyt mitään mielikuvaa, mutta ilmeisesti jotain sanottavaa on silloin keväällä (?) ollut, kun olen tän jemmannut. Hyvä Vitamin C+-linjastakin jo tuttu appelsiininen-hillainen tuoksu vielä on pussista aistittavissa, mutta oikeaa arviota saatte odottaa siihen  päivään vuoteen, jolloin saan LivBoxista tulleen täysikokoisen tämmöisen käyttövuoroon ja loppuun.

Yves Rocherin 15 ml:n Hydra Végétal 24 h Intense hydrating gel creamin käytin nyt pois yövoiteena, tämä oli ollut yöpöydällä pikaputsausliinojen vieressä edellisen häpeällisen ihon"hoito"tavan ajoilta. Tämähän on aivan järkkyä liimaa, jonka alla iholle meinaa tulla hiki ja aamullakin iho on hiukka nahkea imeytymättömästä voiteesta paikoin. Ei tämä siis mikään geelivoide nimestään huolimatta ole, en hommaisi uudelleen.


Yövoiteina käytin myös kaksi millin pussia (=2 käyttökertaa) YR Anti-age Global suojakertoimetonta Complete Anti-aging care-päivävoidetta. Oli jäykkää ja valkoista eikä tuoksunut hyvälle, vaan aika paljon samalle kuin merkin Riche Crème, onneksi tosin hiukka miedommalle. Jää mataksi mutta tahmaiseksi heti levityksen jälkeen, tosin toisella kerralla patterikäyttöisen kasvoharjan käytön jälkeen tätä laittaessa imeytyi paremmin. Aamulla tulos oli muuten kolmekymppisellä pintakuivalla sekaihollani hyvä, mutta huokoset isona ja nenä rasvainen. En ostaisi täysikokoista.

Dermosilin Primo Yövoide retinolia saa edelleen, tosin Primo-sarja on kutistunut vain kolmeen tilattavissa olevaan tuotteeseen ja hyvin myyneitä Primoja on siirretty toisten linjojen alle, joten merkin uudistusinnon tietäen ounastelen heidän ajavan linjaa alas pikkuhiljaa. Tämänkään saatavuutta en siis lupaisi varmaksi kauaa. Voide oli inhottavan vaaleankeltaista, tosin mukavan kevyttä ja levittyi hyvin riittäen 5 yöksi. Pelkäsin sen olevan liian kuoriva, mutta eka yönä tämä teki aivan huomattavan ihanan sileyden kasvoille eikä ärsytysreaktioita tullut. Loppuöinä ei enää sen kummempaa vaikutusta tuntunut, perushyvä kosteutus vain. Haju oli vähän lääkemäinen, aavistuksen pistäväkin kai mutta onneksi aika olematon.

Olen niin innostunut ja ylpeä uuden säännöllisen ihonhoidon onnistumisestani, että taidanpa lähiaikoina postata siitä oikein my morning/evening routine-tyyppiset postaukset ja kertoa, mihin tuotteisiin olen nyttemmin siirtynyt, jemmoistani ammentaessa kun ei pula vaihtoehdoista ole iskenyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti