sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Sekalaisia loppuneita ja poistoja


Vihdoin loppui minulla postausluonnoksista päätellen ainakin 4 vuotta ollut Elizabeth Arden Good Morning Skin Serum. Luulin tuolloin ostavani elämäni ekoja seerumeja kasvojen kosteuttamiseen, mutta tämähän oli pelkkää silikonia sisältävän tuntuinen primeri käytännössä :O Se oli väritöntä kirkasta tippaa, jota meni kerralla koko kasvoille vain hyvin pieni pisara ja siksi tuote varmaan kestikin niin kauan. Tosin pitkiä käyttötaukojakin oli välissä. Oikein mukavasti auttoi heikommankin meikkivoiteen ja esim. Joe Blasco-vahanapin levittymistä iholle, silotti huokoset pois alta. Uudistunut jo pois markkinoilta, joten ei siitä sen enempää, mutta huonoimpia 60 € kertaostoksia siihen nähden mitä hain silloin.

Heitän menemään puolitäysinä Natural Coden värittömän ja värillisen finninkuivatusaineen, väritön oli vielä ok, mutta heikkotehoinen ja muutenkin vain heikosti peittänyt värituote haisi jo savelle. Nämäkin varmaan jo uudistuneet pois, heidän sivunsa eivät näyttäneet valikoimaa, joten enpä saanut sitäkään tarkistettua. Eipä kyllä enää heidän tuotteensakaan kiinnosta ollenkaan, joten pitäköön tunkkinsa. Maksoin näistä aikanaan onneksi vain joitain euroja, poistokoristapa tietenkin.


Kasvovoidejemmat pienenee vähä vähältä, tällä kertaa sain pari Yvesin Riche Crème päivävoidepussia pois pyörimästä. Kävi yllättävän hyvin mulle seerumin ja hoitoveden päälle yövoiteeksi, ei tukkinut ihoa, kuten joskus ennen. Hajuhan näissä vaan on aivan karmea, sellainen vahva helmiäismäinen, jossa on vähän ylikypsää omenaakin mukana. En ikänä ostaisi omilla rahoilla tätä.

Rainbow'n luomupuuvillavanulaput oli oikein tukevia ja hyviä. Toinen puoli oli salmiakkiruutuinen tekstuurillinen ja toinen sileä. Kokonaisena vei liikaa kasvovettä hukkaan joten en käyttänyt siihen, mutta sain tikkaamattomien reunojen ansiosta hyvin jaettua lapun kahteen ohuempaan kerrokseen silmämeikinpoistoa varten.

YR Organic Nourishing lip balmin luulin jo olevan roskissa, mutta kauhukseni se nousi jostakin pintaan. Tuubi oli pullistunut ja haju laimentunut vaseliiniseksi, joten heipparallaa. Ei tämä hyvä ollut tuoreenakaan vaan liian yrttinen kun luonnonkosmea on, siksi varmaan olikin haudattuna jonnekin laatikon perukoille. Nyt on onneksi kaikki huulirasvajemmat ihan avaamattomia ja tuoreita sekä hyvältä kuulostavia. Tämä jemmoja hävittäessä juuri palkitsee, kun saa nämä kyllästyttävät kamaluudet pois ja ehkä jotain oikeasti kivaa tilalle.
Dr. Hauschkan Silmävirkisteen ostin sarjan pakkausuudistuksen yhteydessä alepöydästä reilulla parillakympillä. Päiväykset oli näissäkin varmaan menneet, mutta tuote oli silti toimiva eikä aiheuttanut reaktioita. Tässä tuli siis 10 tuollaista 5 ml kertakäyttöistä muoviampullia kellertävää nestettä (joka sisältää yrttejä, vettä ja alkoholia!) ja minigrip-pussissa 10 vanulappua. Yksi ampulli tyhjättiin kokonaan lappuun ja lappu jaettiin kahteen kerrokseen ja ohuet kerrokset sitten silmille 10 minuutiksi. Virkisti ja rauhoitti silmänympäryksiä ihan oikeasti kasvonaamiohetken ajan, voisin ostaa joskus uudelleenkin. Alkoa ja hurjaa ainesosaluetteloa ei kannata pelätä, todella hellävaraista oli. Ja käytä myös tasan näitä pakkauksen omia vanulappuja: itse nyysin yhden kynsilakoille ja korvasin sitten vikalla käyttökerralla tavallisen lapun puolikkailla. Ne imikin liikaa tuotetta ja pilasin viimeisen käyttökertakokemuksen täysin, kun laput oli ihan kovina ja kuivina silmillä :(

Scholl Revitalising Foot Balm oli kevyt mutta kuitenkin 5 % karbamidia sisältävä jalkavoide. Toimi ihan ok, mutta tympeä lääkemäinen appelsiini-minttuhajustekombo aiheutti tämän pyörimisen avattuna vuosikausia. Edelleen markkinoilla n. 8 € hintaan, en ostaisi uudelleen. Nyt on käytössä hajusteettomat jalkatuotteet, mikä on tuntunut yllättäen kivalta!


Sitten meikki-inventaarion tappioita. Lumenen sutilevittimellä tulevat Lingonberry Lip laquerit on aivan herkullisia kiiltonahkapinnan tekeviä huulilakkoja. Näissä on ihanan vaniljainen tuoksu ja se olisi molemmissa ollut vielä ok, mutta en vaan koskaan käyttänyt näitä. Puhtaanpunaista sävyä 4 käytin pari kertaa vuodessa red lip-lookin päälle, mutta vadelmainen 6 ei varmaan koskaan päässyt meikkipöydän ääressä keikistelyjä laajemman yleisön tietoisuuteen. Nyt kokeillessani nämä jäi tosi ruman näköisesti sikakuiviin rohtuneisiin huuliini epätasaiseksi kerrokseksi, joten luovun näistä. Ei mun huulet paljon paremmat tule muinakaan vuodenaikoina olemaan.


Nämä 2 aion yrittää myydä tai antaa jollekulle. Hakeuduin ihan facebookin meikkikirppisryhmäänkin nyt! Yvesin Sexy pulp Volume gloss sävyssä 03 Rose vif on vielä kääreessä, tämä oli taas jotain pyytämättä lähetettyjä kylkiäisiä. Näitä oon saanut ainakin 2-3 jo aiemminkin ja silloin totesin itselleni liian vaaleaksi. Ehkä joku muu pystyy käyttämään.

Estée Lauderin Pure Color Gloss 08 Plum divine tuli jostain mascarapakkauksesta ja kokeilin ehkä kerran-pari varovaisesti. Luumu ei vaan ole yhtään mun sävy, joten jäisi kuitenkin pyörimään taas vuosiksi. Yritetään eteenpäin saattamista, mut jos ei onnistu, niin heitänpä roskiin sit ihan surutta. Ja jos jotenkin nämä kiinnostaa (ihan kolikkohintoja ajattelin) niin saa laittaa kommenttia tän bloginkin kautta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti