lauantai 31. joulukuuta 2016

HiustuotteitaTämä postaus oli tehty tunnisteita vaille valmiiksi jo helmikuussa, mutta jostain syystä jäänyt luonnoksiin lojumaan. Postataanpa siis nyt sentään saman vuoden puolella...

Goldwellin Style Sign Hot Form 3 Heat styling lotion oli Livboxista tullut 30 ml minipullo kampausnestettä. Käytin tätä aina föönaillessani hiuksia saunailloissa jne. Lopputulos oli ihan ilmava, tuuhea ja hieman karheanpaksu. Tykkäsin ihan, mutta ei nyt mitenkään houkuttele ostamaan. Pullon kyllä sosialisoin ja laitan siihen jotain vastaavaa jemmapullosta. Pitovoimakkuus oli siis 3/5, mutten osaa sanoa pitikö lupauksensa, kun en kihartanut kertaakaan tämän avulla. Tuoksu liimamainen, tekohedelmäiseen vivahtava, aika voimakas.

Dermosilin Sensitive Shampoo oli tekstin mukaan kosteuttava, mutta käytössä kyllä niin geneerinen kuin olla osaa. Ei kerta kaikkiaan herättänyt mitään tuntemuksia, paitsi pesi tietty hyvin. Dermosil Hiuskiinne Structure & Volume Superstrong on hyvää, kuivan hienojakoista luottokamaa. (Ei kuitenkaan ihan niin kuivaa kuin Elnett.) Kivan pieni 50 ml pullo, mutta toki tyhjeneekin sitten melko heti. Hajustamaton, mutta käytettäessä tuntuu mieto Pommacin tuoksu.

YR Tradition de Hammam Moroccan clay mask for face and hair olisi voinut tulla ilman tuota "and hair"-merkintää. Tämä oli kuorintarakeita sisältävä vaaleanruskea savinaamio. Ei oikein onnistunut hiuspuuterin jäljiltä muutenkin linnunpesämäiseen hiusjuureen tämän levitys oikein.... Siis edes pesun jälkeen, jolloin tätä kuuluukin käyttää. Kesti onneksi vain ehkä 3 käyttökertaa. Ensin tuoksui sille tämän linjan paremmalle tuoksulle (ei appelsiininkukkavedelle), mutta sittemmin pitkän hilloamisen jälkeen vain viljamaiselle kuorinnalle. (Itse asiassa ihan samalle, kuin YR:n 90-luvun valko-turkoosi-tuubinen kasvipohjainen kuorinta-aine!)

Wellan Wellaflex Hairspraytä olen käyttänyt ennenkin. Kiva, kuivahko tuote, pitoa 3/4, tuoksu hyvä mieto peruskampaamohajuste. 75 ml pullo on ihan hyvä saunakassiin, mutta ihan loppuillan menokäsilaukkuun otettavaksi aika maksimikokoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti