torstai 8. joulukuuta 2016

Kaikki meikkini: käyttökasvomeikit


Tein tuossa hiukan inventaaria jemmoistani ja meikkejä minulla on aikalailla tasan 100 kpl, muutaman tarkkuudella. Pärjäisin varmaan neljänneksellä tuosta... Ajattelin postailla tän hetkiset käyttötuotteet ja jemmat tänne saadakseni itselleni rotia niiden pois käyttämiseen. En ole enää vuosiin haalinut kuralaatuisia meikkejä ja olen pannut paljon poiskin, eli minulla pitäisi olla ihan kivaa roinaa olemassa ja melkein realistisesti pois käytettävissä oleva määräkin. Tässä siis ne kasvomeikkituotteet, jotka ovat meikkipöydälläni joko ylimmässä Palaset-laatikoston luukussa tai muuten helposti saatavilla ja käytän lähes päivittäin. Aamupesuilta tullessani istahdan aamupalan kanssa meikkipöytäni ääreen ja aloitan levittämällä kasvomeikit tällaisessa järjestyksessä.

L'Oréalin varmaan puoli vuosikymmentä minulla pyörinyt Studio Secrets-vaahtoprimeri on jo aika paksua. Koetan kuitenkin saada käytettyä edes osan, kun kuitenkin toimii meikin levityksen apuna ihan mukavasti vielä.

Vierellä kaksi meikkipohjaa: Dior Diorskin Nude Natural Glow creme-gel makeup SPF 20 sävyssä 010 Ivory sekä Acon Soft bronze face cream sävyttävä päivävoide, jonka kanssa tarvitsen noita The Body Shopin vaalennustippoja. Noiden tippojen löytämisestä tää koko projekti lähtikin liikkelle, kun voin vihdoin oikeasti käytellä kaikki liian tummatkin jämät ja näytteet nyt pois. Vaalennus on vaan hieman hidasta, joten avasin rinnalle tuon meikkipuuterin. Tosin sekin on vähän hölmö siitä, ettei muutukaan puuteriseksi iholla vaan senkin joutuu erikseen vielä kiinnittämään irtopuuterilla... Todella arkiaamuja nopeuttavaa :D


Meikkivoiteen levityksen jälkeen laitan vasemmanpuolimmaista Dior Diorskin Nude Skin-perfecting hydrating concealeriä silmieni alle. Sävy 002 Beige on vaan hiukan turhan huomiota herättävästi kellertävä ja tämäkin vasten monen kehuja kertyy ainakin mulla alaluomen juonteeseen. Sen saa kyllä taputeltua lämpimällä sormella siitä uudelleen näkymättömiin eikä kertymä palaa päivällä uudelleen. Joskus jos kerkeän, laitan myös Lumenen Beauty Base Eye shadow primeria tasoittamaan yläluomien sävyn. Kiinnitän koko kasvojen voidemaiset tuotteet kerralla Sensain Loose powderilla (sävyssä Translucent) käyttäen isoa Ecotoolsin mattaavaa sivellintä.


Sitten lisäänkin jo poskipunan, joka vielä hetken aikaa on Lumenen ikivanha Touch of Radiance sävyssä 2 Heleys. Jämät olen jo nuijinut ihan irtonaiseksi jauheeksi, jotta saa kaiken talteen ja hyötykäytettyä. Sitten tämän loputtua olisikin opeteltava nestemäisen tintin käyttö! Joskus suihkaisen vielä Dermosilin Refreshing Makeup fixiä päälle, vaikkei se nyt kovin tehokkaasti taidakaan kiinnittää, mutta jauhoisuus vähenee ainakin. Kuvasin tässä myös kiillonpoisto- ja puuteripaperit, joita kanssa yritän muistaa päivittäin käytellä. Make Up Storen Oil Blothing paper on puuteritonta ja tulee kätevässä kovassa kotelossa rullalla ja siitä saa kustomoitua sopivan palan, joka repäistään samanlaisesta hammastetusta reunasta, kuin leivinpaperi :) Lehcaresor Papier poudré sävyssä Rachel taas on ihan perinteistä puuterillista paperia, joka repäistään samankokoisina arkkeina vihkosta.

Tästä postauksesta huippukivaksi vakkariksi on noussut vain The Body Shopin meikkivoiteenlantraustipat (16,50 €/15 ml), mutta voisin ostaa joskus uudelleen myös MUS:en kiillonpoistajaa (12 €/6 g) ja Dermosilin meikinraikastussuihketta (4,90 €/50 ml), ehkä Sensain irtopuuteriakin (n.45 €/20 g). Seuraavaksi taidan ottaa kasvomeikkijemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti