lauantai 31. joulukuuta 2016

Muutamia vartalojuttuja


Tämä viimein loppunut Dermosil Primo Chocolate body oil oli kyllä ihanaa. Kosmeharrastukselleni hieman toisinaan tuhahteleva miehenikin jopa kyseli, että onko täällä jotain hyvää syötävää lähistöllä, kun tätä oli käytetty huoneessa :D Kaakaon tuoksuinen kaksifaasinen (ruskea ja kirkas kerros) öljy hoiti ihoa kevyesti, ei kuitenkaan ollut semmoinen kätevä kuivaöljy, jota olisi uskaltanut suihkia pitkin poikin vaan piti levitellä käden kautta. Faaseja oli myös keskenään eri verran, joten niiden tarkkailu oli hieman rasittavaa puuhaa. Muuten oikein toimiva ja ihana. Tämäkin jälleen kultaiselta vuodelta 2012, joten ehkä joutikin jo tyhjetä. (Ja btw: ennustin tässä hiljattain tän Primo-sarjan kohtalon, nyt uudessa kuvastossa loputkin Primot on siirretty Faces-linjan alle!)


Yves Rocher 3 Detoxifying teas Exfoliating Foam Cleanser oli tarkoitettu ihan päivittäiseen kasvojenpesuun, mutta oli siihen aivan liian raapiva isoine aprikoosinkivirouheineen. Ei myöskään vaahdonnut, en kokenut kookosöljyistä tuotepohjaa ollenkaan puhdistavaksi. Käytin lopulta tämän (kuten muistelen käyttäneeni yhden purtilon jo aiemminkin, mutten löytänyt postausta) vartalokuorinnaksi, jollaisena hupenikin parilla käyttökerralla pois pyörimästä. En koskaan ostaisi uutta, tämäkin muistaakseni joko kirpparilta tai sitten kylkiäisenä saatu.


Aqualan L on perustylsää perusvoidetta apteekista. Tyttärelleni lähinnä käytin saunanjälkeiseen talvirasvaukseen, itsekin reissuilla ihan kätevä, kun tällä voi korvata monta eri tuotetta pyllypesusta aina hiustenhoitoaineeseen, meikinpoistajaan ja vaikka mihin. Hieman lähmäinen ohuudestaan huolimatta, minkä vuoksi en osta uudelleen ainakaan isona tuubina, tämä oli 200 g.


Sain tilauksen kylkeen pyytäessäni Dermosilin montaa eri suihkugeeliä näytteen verran. Niitä kokeilen nyt aamun kainalopyykillä, josko löytäisin uusia suosikkeja, kun nyt saan nauttia Premium-jäsenyydestä ainakin ensi joulukuuhun asti ja saan valita bonustuotteita koko heidän valikoimastaan. Siinäpä motivaatiota alkaa työpaikan tilaustentekijäksi, äkkiä tulee 1000 € ostot vuoteen, jolloin saa Premium-jäsenyyden voimaan.

Classic Suihkugeeli oli hieman metallisen tuoksuinen, vähän kirpeäkin. Ei oikein minkään oikean kukan tai hedelmän tuoksuinen. Outo ja teollinen. Harmi, etten tuoksusta tykkää, laatu oli pesevä ja paksun riittoisa. Hyvin lähti edellispäiväiset antiperspirantitkin kainalosta verrattuna käsisaippuoihin, joita yleensä käyttelen aamulla.

Miehille suunnattu Sport & Sauna Suihkugeeli oli laadultaan myös paksu ja hyvä, tuoksu pehmeällä tavalla miehinen, ei selkeästi sporttinen tai mausteinen vaan mukavasti siltä väliltä. En toki tilaisi itselleni tätäkään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti