lauantai 31. joulukuuta 2016

Meikkikalmoja


Meikkijemmapostauksien innoittamana joitain on jo saatu loppumaan tai muuten poistumaan. Yllä kaksi hyvin palvellutta, mutta rehellisyyden nimissä jo aikaa sitten tiensä päähän tullutta meikkivälinettä. Sekä ylä- että alapuolelta irrotettavilla kuorilla peitetty meikkiteroitin on todennäköisesti Duroyn tai Dermosilin, siinä oli myös hyvä kynämassan kaivelutikku mukana, mutta kansi oli ärsyttävästi haljennut ja liukui pois aina kesken käytön jo vuosia. Nyt kun tilasin vihdoin sille seuraajan ja löysin samalla jemmoista 2 muutakin teroitinta, vasta uskalsin heittää. Jatkossa en kyllä tämmöisiä rupea noin kauaa säälimään.

Haminan Mini-Manista 90-luvun puolella 15 markalla ostetut Amy-merkkiset ripsentaivuttimet tuntuivat ikuisuuden toimivan ihan maagisen hyvin. Parin viime vuoden aikana epäilen näiden kuitenkin aiheuttaneen ripsieni leikkautumisen lyhyeksi n. 0,5 cm matkalta toisen silmäni sisänurkasta (vaikken koskaan taivuta ripsarin levityksen jälkeen) ja koko kapistus on muutenkin alkanut lonksua löysänä sivusuunnassa. Mitäpä näitäkään säästämään nostalgian vuoksi, varsinkin kun nyt Dermosililta uudet tilattuani huomasin niiden tekevän aivan eri luokan upeaa jälkeä, joten nämä Amyt olivat hiipuneet jo varmaan niin kauan aikaa, että olin sokeutunut sille pikku hiljaa huonontuvalle tulokselle ja syyttänyt vain huonoja mascaroita. Aika aikaa kutakin.


Tässä pari vähintäänkin yhtä ilahduttavaa vapautumista vanhasta. Lumenen puoli vuosikymmentä käytössä ollut arkisen helppo persikkapinkki Touch of Radiance Poskipuna sävyssä 2 Heleys oli kiva. Sen avulla opin aikanaan käyttämään ylipäätään poskipunaa ja siihen totutteluun vähäpigmenttinen, neutraali mattahalpis oli hyvä. Valitsin tämän Kicksissä ihan myyjän kanssa. Nyttemmin haluan näyttävämpää jälkeä ja onneksi Sensain Shirosakura taitaa edelleen sopia minulle hyvin, nimittäin sen jemmapostauksessa esiintyneen Yvesin tintin antama väri on vielä tätä Lumeneakin vaisumpi.

ACO Face plus Soft bronze face creamia luulin pitkään itseruskettavaksi ja välttelin, mutta tämähän olikin itse asiassa kypsän ihon sävyttävä päivävoide. Toimi sävynä The Body Shopin vaalennustippojen kanssa, mutta peittokyky tietty oli aika vähäinen. Yllättävän hyvä kesto siistissä sisätyössä, Sensain irtopuuterilla kiinnitettynä. En ostaisi itse, tämän 20 ml kokeilukoon jämän sain siskoltani.


Jemmojen läpikäynnin yhteydessä havaitsin parin kynän lähes kivettyneen. Käsiswatchailukin oli aika voimallista touhua, joten kokeilin silmiin, eikä näistä oikein väriä saanut irti, vaikka aikanaan muistelen näiden olleen hyvin kosteita ja pehmeän suttaaviakin, kun liiankin helposti antoivat väriä. Heippa siis Yves Rocherin Kohl Duo Kaki tropical/Camel ja Incandescent kohl duo Vert intense/ Or.

Päädyin heittämään tuoksun ja koostumuksen normaaliudesta huolimatta myös melkoisesti pullistuneen Gosh Velvet touch lip primerin. En tarvinnut sitä oikeastaan ja haalin sen monta vuotta sitten poistokorista, jonne se oli päätynyt ties kuinka pitkän hyllyssäolon jälkeen... Tätähän levitettiin vielä applikaattoripäällä, joten olen vain lisännyt tänne pöpöjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti