lauantai 12. marraskuuta 2016

Vartalonhoitoa


Seppälän alesta ostettu The Must Have Body Mist Passionfruit & guava oli ihan hirveä sinivihreä teinivartalosuihke. Ällön keinotekoinen tuoksu on samaan aikaan liian makea ja todella kirpeä. En ole kumpaakaan ko. hedelmää ihan tuoreena juuri aistinut, joten kuvailenpa tuoksun olevan vähän kuin joku tuore kirpeä luumu tai kuivattu aprikoosi.

Nivea Anti-perspirant Dry Comfort on se ihan tutun ja turvallisen tuoksuinen perusversio, valkoinen voidemainen koostumus. Pitää erittäin hyvin hikeä. Aina jonkin ikävän hutiostoksen jälkeen saatan ostaa tällaisen seuraavaksi, että "toivun" ja alesta huomatessani ostan melko varmasti.

Rexona Invisible Black & White Diamondeja ostin tuplapakkauksen joskus tarjouksesta, etiketti on kulunut, kun irrotin kääremuovit näistä. Pyykinraikas, mutta mitäänsanomaton tuoksu. Kutitti kainaloita ja kuivatti ihoa, joten en enää tule samaa lajia ostamaan.

Oriflame Nature Secrets antiperspirantti roll-on ginseng & passionfruit oli ihan mukavan miedon hedelmäisen tuoksuinen, muttei mitenkään poikkeuksellisen hyvä. Ohut maitomainen koostumus ja löysäpalloinen pakkaus sotkivat paljon, mutta alesta ostin joten tuskinpa tätä tulisi vastaan enää ja pienet rasittavat puutteet halvalle poistotuotteelle sallittakoon.



Dermosilin Vartalon kuorintavoide lime oli kivan tuoksuinen aidon makea, mutta koostumus oli tehoton. Ei ollut mielestäni SLS:stä huolimatta edes riittävän pesevä tavallisena suihkugeelinä käytettäväksi. Ei jatkoon.

Nuxen 24hr Moisturizing body lotion tuoksui ylellisen puuterisen pehmeältä, muttei clarinsmaisen mummomaiselta ollenkaan. Tämä oli kuivan ihon täyteläisehkö voide, oikein miellyttävä, mutten kuitenkaan ostaisi täysikokoista. Feeluniquelta kerran miehelleni Nuxen miesten tuotteita tilatessa sain tämän minikoon kaupan päälle parin muun ihanaisen kanssa.

YR:n Nourishing Lotion 3 in 1 kuivalle iholle oli paksu, mutta notkeana levittyvä melko peruskroppavoide. Tuoksussa mantelia ja hieman jotain heinämäistä. En tiedä mitä vaikutuksia tällä olisi pitänyt olla (mitkä ne 3 in 1 on kosteuttamisen lisäksi...) eikä niitä purkissa sanottu. Muistini mukaan jäi hieman pyörimään iholle, vaikka korppukuiviin sääriinkin tätä käytin, että olisi luullut imeytyvän. Tämäkin on näköjään uudistunut.

Garnier Ambre Solaire Kids Very high protection lotion SPF 50+ oli ihan perushyvä ja tehokas erikeeper-aurinkovoide. Lähinnä tyttären käytössä matkakokona hoidossa mukana. Itse olen rannalla mieluummin joko niin vähän aikaa vedessä, ettei tällaisia vedenkestäviä liimoja tarvitse levittää tai suosiolla kuivalla maalla koko ajan, että miellyttävämmän koostumuksiset aurinkosuojat riittää, kun vedenkestävyyttä ei tarvitse ottaa huomioon.

Clarins Body Treatment Oil Anti-Eau Contouring, Strengthening oli vanhaa mallia, jossa on kierrekorkki ja ihan tippakanneton pullonsuu. Niin kyllä nykyversiossakin, mutta pullon ja korkin ulkonäkö on simppelimpi ja virtaviivaisempi. Käytin koko 100 ml pullon suihkussa kosteaan pestyyn reisien, takapuolen ja vatsan/ kylkien ihoon ja huuhtelin lopuksi viileällä. En nyt tiedä kiinteyttikö, mutta kosteutti ainakin. Tuoksu on niin yrttinen ja lasipullo vaikea käsitellä, että en kyllä näin kalliin tuotteen käyttöä käytännössä in-shower-vartalovoiteena jatka. Maksoi muistaakseni juuri sen pullouudistuksen yhteydessä alessa jotain 40 €.


Muutama pesutuotekin on tyhjentynyt, mutta mitäänsanomattomia kaikki. Jeanne en Provencen Shower Gel Orange blossom oli onneksi vain matkakoko. Tuubi murtui niin monesta kohtaa (kierrekorkki mukaan lukien), että käyttö oli ihan mahdotonta ja tuotteen laatu vain tavis. Tuoksuna appelsiininkukka olisi voinut olla ihanakin, mutta tämä oli vain sellainen appelsiinin väkevälle valkoiselle osalle haiseva.

YR Organic Nourishing shower cream oli joukon kivoin, pehmeän vaniljaiseen vivahtava sheavoin tuoksuinen. Ei ollut niin kuivattava, kuin geelit. Harmi, että on näköjään poistunut valikoimista.

Lemon Juice & Glycerinen 2 in 1 suihkusaippua Lime & jogurtti oli ihan ok, mutta vain sitä. Hiuksiin en viitsinyt edes kokeilla. Tuoksu oli limemäinen, mutta enemmän sellaisella halvalla siivousainemaisella tavalla. Jogurtti ei näkynyt tai ollut muuten havaittavissa koostumuksessa mitenkään, edes INCI:ssä. Koostumus oli läpinäkyvää luirua geeliä.

YR:n joulusuihkari Apple Delight oli ihana, makean vihreän omenan tuoksu. Ei tuonut kyllä erityisesti joulua mieleen, mutta siis hyvä kumminkin.

Kicks Shower & Bath Pink Punch oli jonkin ällön karkin hajuinen, hieman sellaisen kuin englanninlakupussin sinisen karkin sisus, mutta voimistettuna. En tykännyt. Tympäännyin taannoin ihan oikeasti näihin ikäviin suihkutuotteisiin, kun huomasin tyyliin vältteleväni suihkua niiden takia ja meneväni monta päivää pelkillä täsmäpesuilla. Päätinkin hävittää haaleat pesuaineet käsisaippuoinen ja säästää vain kivoimmat vartalonhoitoon, että saisin elämääni kaivattua arjen luksusta. Ikävien rutiinien suorittamista on työssäkäyvän perheenäidin aikataulussa jo ihan riittävästi muutenkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti