torstai 17. marraskuuta 2016

Kasvoputsareita


Vihdoin tyhjeni useamman vuoden avattuna pyörinyt BioRich Meikinpoistovaahto. Vaahto sinänsä poisti kasvomeikin ihan ok:sti, tosin ei ainoana pesuaineena tuntunut riittävän (kuten ei omaan makuuni mitkään vaahtoputsarit). Käytin siis ykkösvaiheena suihkun puolella ja pesin tän jälkeen aina tujummallakin puhdistusgeelillä. Vesiliukoinenkaan silmämeikki ei tällä lähtenyt kokonaan, vaan sai vielä lisätä ekstravaiheen ja pyyhkiä pandarenkaat erillisellä poistoaineella. Hellävaraista siis on (myös silmille), mutta hiukan tehotontakin. Vaahto on tiiviimpää kuin monen vaahtoputsarin, mutta silti pehmeää. Tuotteessa oli hieman ikävä vesimeloninen hajuste. Erikoisinta tuotteessa kuitenkin oli, että kassakone tulosti tätä ostaessani tuotteelle takuukuitin vuodeksi kuin millekin sähkölaitteelle! :)Kasvojenhoitotapojeni nyt parantuessa käyttelin ensin tyhjäksi saunailtapussukan mininäytteitä. Louis Widmerin kaikkien ihotyyppien puhdistusmaito oli aika tympeää paksua perusvoidemaista. Raaka-aineiden hajuinen ja iholta huonosti huuhtoutuva, liian rasvainen. Kirveli silmissä, eikä poistanut ainakaan silmämeikkiä kunnolla. Käytin ykkösvaiheena tän 7,5 ml. En ostaisi.

Myös Phytomerin Doux Visage Velvet Cleansing cream oli kaikkea muuta kuin luksusta. Tämä oli myös aika rasvaista ja huuhtoutuminen vaivalloista purkissa neuvotusta emulgoinnista huolimatta. Käytin siksi myös kunnon pesuainetta tämän jälkeen. Tuoksussa sentään oli jotain yritystä, mutta mummomaisen perinteinen silti. En muista, kirvelikö, tuskin siis ainakaan paljoa. En ostaisi uudelleen. Kaduttaa tämä neljän Phytomer-matkakoon settikin, jossa tämä tuli, varmaan 15-20 € maksoi sekin ja tuotteet oli ihan niveatasoisia.

Dr. Hauschkan 10-millinen Puhdistus emulsio (<-- ei ole typo) jätti myös hieman viileän muiston. Emulsio oli ihan normaalia puhdistusmaitoa siedettävällä yrttituoksulla. Tämän käytin kakkosvaiheena, koska huuhtoutui ohuena ja juoksevana hyvin. Jätti mukavan pehmoisen, mutta puhtaan tunnun. Ei valittamista, mutta en myöskään ostaisi uudelleen.

Puhdistus voide (<-- aargh) sen sijaan on erikoisempi tuote ja postauksen ainoa, josta jopa tykkäsinkin. Se on ruskeaa kuivahkoa tahnaa, jossa on rakeita. Tuoksu on hieman hiivataikinainen. Tämä taputellaan (ei tosiaan saisi hieroa tavallisin pyörein ottein) kasvojen keskeltä ja ylhäältä reunoille alas edeten. Huuhtelun saa tehdä normisti, mutta mahdollisimman viileällä vedellä. Ihme kyllä taputellen tämä oli toimiva tuote, rakeet ikään kuin tuntuivat silloin keräävän ihosta "jotain" mukanaan pois... Kokeilin hieroenkin ja jopa patterikäyttöisellä kasvoharjalla. Selvisin näistä hengissä ja ilman ihoärsytystä, mutta lopputulos oli itse asiassa tehokkaampi taputtelun kera. Ihan outo tuote, mutta jotenkin harmitti tän kakkosvaiheena käyttämäni putsarin loppuminen ja saatan joskus alesta ainakin ostaa, jos näen. Sen verran jäi kiehtomaan/ vaivaamaan tämä tuote :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti