sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Kasvojen puhdistajia ja hoitotuotteita


Herbinan Marja Spa Fresh-kasvovesi on oikein hyvää tavaraa ja sitä on nyt toinenkin pullo juuri tyhjenemässä. Mukava omenainen tuoksu ja alkoholista huolimatta iholle hyvä koostumus. Taisin haalia nämä joskus 4+ vuotta sitten koska esittelin nämä blogini ensi metreillä, joten ehkäpä oli aikakin ne tuhota... Mutta priimana olivat pysyneet. Nythän Herbinankin on vallannut miselli- ym. uudistusvillitys ja tämäkin halpa & hyvä on muisto vain.

Dr. Hauschka-kasvovesinäyte oli myös oikein hyvälaatuista kamaa. Tuoksukin oli luonnonkosmeksi ihan ok, sitrus peitti alleen heinän melkein kokonaan. Hieman tyyristähän tämän käyttö olisi, ei kuitenkaan niin wow-experience tullut että ostaisin jatkossa.

Samat sanat Biothermin Biosource instant hydration toning lotionista, paitsi tuoksu hieman merellisehkö ja perinteinen geneerinen selekosmehajuste. Uudistuneet nämäkin.

Emotionista ostetut Cosmofemin isot vanulaput otin tähän varoittavaksi esimerkiksi. Todella hataralaatuisia, hajoaa kerroksiksi jo paketista ottaessa. Meikinpoistossa myös toisen puolen lapusta olisi hyvä olla kuvioitu, nämä olivat ihan sileitä. Vaikka olen löytänyt parempiakin nyttemmin, aion niiden loputtua etsiä käsiini jonkin kestoratkaisun, sillä näillä kerää kyllä äkkiä roskikset täyteen.Säästin parhailta kuulostaneet LUSH:in hammastahnatabletit viimeiseksi, mutta myös tämä triplaminttu-wasabi-laventeli-versio oli pettymys. Suolaisia ja pahoja, eikä ollenkaan raikastavia, vaikka pesutulos sinänsä olikin hyvä. Pahvipaketoinnin takia olisin halunnut pitää näistä, mutta no can do. Nämäkin ovat uudistuneet, joten parannusta on voinut tapahtua.

Heitin myös 3 huulirasvaa, jotka eivät loppuneet mutta alkoivat maistua epäilyttäviltä. YR Noix de Coco oli ihanaa mutta tehotonta, siskoni itsetekemä hedelmäpommi ja Oivatalon omenahuulirasva tehokkaita kasvipohjaisia, mutta siksi niin lyhytikäisiä. Vitalis oli nostalgista joo, mutta loppuviimein tämä ei hyödyttänyt mitään kehonosaa, joten kaivelin lähes täyden purkillisen roskiin ja pesin kuoret matkavitamiinikoteloksi.Aqualan L on kasvoilleni hieman liian hiostavaa, mutta matkoilla monikäyttöisyydessään tosi näppärää. Tällä voi korvata poispyyhittävät emulsiot, yövoiteen, hoitoaineen, intiimipesuaineen... You name it.

Dermosilin Energiavoiteesta ja The Body Shopin Aloe Soothing Day Creamista ei jäänyt niin mitään mieleen. Eivät ole ostoslistalla, mikäli olisi edes mahdollistakaan enää. Dermosilin Hydrogeeli 0% rasvattomanakin teki naamaan liikaa kiiltoa minun makuuni.

Vihreä ja turkoosi YR:n 24 tunnin voide (Sebo Végétal ja Hydra Végétal) olivat kumpikin niin järkyttävää ihon pintaan pyörimään jäävää liimaa, että hyi olkoon. Vielä olisi iso vihreä ja vastaava pieni turkoosi sinniteltävänä jemmoissa, mutta katsotaan meneekö jalkavoiteiksi.
Dermosilin Fresh Balance finnikynä oli aika onneton teholtaan ja heitin tämän lähinnä hygieniasyistä, kun oli ihoon suoraan koskeva levityspää ja vuosia käyttöä jo kuitenkin alla. Nykyään eivät edes myy tällaista väritöntä finnituotetta. Ihme, sillä luulisi miesväestönkin mieluummin suosivan sellaisia kuin peitepuikkoja.

Lumene Bright Now Heleyttävän & silottavan hyaluronitiivisteen käytöstä jäi mielikuva, että tuote oli liian liukasta ja kalvomaista, mutta voi olla, että annostelin liikaa. Harmittaa tän hassaaminen joksikin kaulavoiteeksi silloin laiskottelun aikaan, kun nyt kunnon rutiineja monen Lumene Bright now ja Vitamin C+ tuotteen kanssa noudattavana tämä kiinnostaisi. Osaan nyt levittää seerumeja maltillisemmin ja olen alkanut tykätä niistä aiempaa enemmän.

Dermosil Primo Eye Cream Q10 oli oikein kivan hoitava mutta kevyt ja tilasinkin sitä yhden tuubin jemmaan.

Lumenen muinainen Arctic Aqua Kosteuttava ja Tasoittava Tehohoito oli kivan kevyt, vesituoksuinen geeliseerumi. Hyvä meikin alle, mutta kosteusvoide tämän päälle ei oikein asettunut. Tämäkin tuote on jo edesmennyt valikoimista. Pumpputuubit ovat muuten ihan hölmö pakkausmuoto minusta, ei se tuo mitään näppäryyttä saati ylellisyyttä käyttöön. Tokkopa edes hygieenisyyttä sen enempää kuin tavallinenkaan tuubinsuu.

2 kommenttia:

  1. Jep, tuossa itsetehdyssä huulirasvassa ei tietenkään mitään säilöntäainetta ollut. Ei ehkä muutenkaan kannata antaa huulirasvojen kauheasti viettää synttäreitään, vaikka näköjään mullakin yhdessä on jopa merkintä 30M! T:S

    VastaaPoista
  2. Vielä on ainakin yksi niitä sun tekemiä mulla liikenteessä, mutta täytyi just viikolla laittaa roskakoriin, kun maku alkoi kieltämättä muuttua...

    VastaaPoista