sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Mádara EcoEyes Eye Repair cream 3 ml

Haluaisin pitää luonnonkosmetiikasta, mutta muutamat harvat ensikokeiluni ovat kosahtaneet karille. Tämä silmänympärysvoidenäytekin oli kamala! Tuote haisee viinalle ja heinälle. Ohuen ja sinänsä miellyttäväntuntuisen voiteen kelmeä ulkonäkö inhottaa.

Mitään syväkorjaavaa repair-vaikutusta en todellakaan huomannut. Alkoholinen voide imeytyi heti rutikuivalle talvisilmänympärykselleni, mutta silti jäi öljyinen kiilto jälkeen. Ja ikävä kyllä ihoani kirveli voimakkaasti. Kokeilin sinnikkäästi eri tilanteissa ja eri tuotteiden kanssa. (Kuvassa näkyvä ruostetahra on hiuspinnistä, jonka avulla aina suljin pussin välillä.) Mutta luovutan, menköön lähes täytenä pussina roskiin.

Luonnonkosmetiikan ja Mádaran eduksi täytyy sanoa, että olen tosiaan ihan vain muutamaa hassua tuotetta kokeillut. Kokeilut ovat myös pääasiallisesti olleet lyhyitä, jopa vain näytepussin kestoisia. En aio koko luonnonkosmen suhteen luovuttaa! Minulla on tälläkin hetkellä Mádaran huulirasvaa, kasvogeeliä ja yövoidetta jemmassa sekä Dermosilin Dermonature-huulibalsami. Nuo kaikki vaikuttavat kivoilta tai ainakin käyttökelpoisilta tuotteilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti