lauantai 12. tammikuuta 2013

Mades Yellow Body milk Exotic 100 ml

Tämä oli poistokorilöytö kesäiseltä Savonlinnan-reissulta. Kahmin näitä reilun euron purkkeja kaksi ja annoin toisen eräälle kosmeintoilijalle taannoin. Ihastuin heti tähän pirtsakkaan ja simppelityyliseen muotoiluun. Harmi, että tuote ei kosteuttanut kunnolla ja tuoksukin oli hieman outo. Itse epäilin, että haisi homeelta, mutta tuon lahjansaajan mielestä tuoksu oli ihan ok. (Onneksi, sillä hieman hävetti, kun itse tuotetta ensin kokeilematta annoin lahjaksi ja sitten oman kappaleen avatessa äkkiä kyselemään lahjan perään että "anteeks, annoinkohan sulle hometta purkissa...") Kaipa se eksoottinen sitten on tällainen vähän ummehtunut, väkevän appelsiinin kuoren tai viinaisen Lidlin appelsiinilonkeron tyylinen?
Muutamaan rasvaukseenhan tästä vaan riitti, ihan ohutta ja nopsasti imeytyvää oli. Tulos jäi liian kevyeksi. Onhan koostumuksessa tietysti alkoholia ja sheavoikaan ei ole ihan INCI:n alkupäässä ja määrä voi siten olla vähäinen.


Kaiken kaikkiaan ihan kiva kokeilutuote, sillä design puree muhun ihan täysillä. Saman merkin granaattiomenavoidetta löysinkin oman lähi-Cittarini (poisto)hyllyltä ja se on kanssa nätissä purtilossa. En kyllä ole näitä missään nähnyt sitten kesän jälkeen, että voipi olla taas näitä haamutuotepostauksia :D.

4 kommenttia:

 1. Mulla on jemmassa tätä sellainen pieni pullo, taisin tosiaanki eurolla ostaa =) Samoin jemmasta löytyy isompi turkoosi pullo, en nyt muista mille sen pitäisi tuoksua. Voi apua jos tää haisee pahalle =/ Vaan toisaalta, onneksi se on tosiaan sellainen pieni pullo joten ehkä mä kestän sen kuin nainen ;)

  VastaaPoista
 2. Ai näitä on turkoosiakin? Mä oon nähnyt vaan noita keltaisia ja granaattiomppu on pinkissä eri muotoisessa pullossa. Joo kyllä sen muutaman rasvauskerran kestää tätäkin tuoksua, eikä mulle ainakaan tullut mitään iho-oireita tai edes puistatuksia. Tuoksu on myös hyvin mieto eikä leijaile nenään asti kauaa.

  VastaaPoista
 3. Juu, piti kaivaa turkoosi purkki esiin ja sen tuoksu on Lily. Näköjään siinäki on se pieni tunkkainen tuoksu, mä nimittäin otin käyttöön sen keltaisen ja ekan kerran jälkeen meinasin nakata roskiin, mulla tulee mieleen joku homeen/perunakellarin tuoksu siitä ummehtuneesta döfiksestä =/ Mutta, kai mä sinnikkäästi käytän sen loppuun, se ummehtunu tuoksu kun ei tosiaan onneksi jää iholle kauaksi aikaa.

  VastaaPoista
 4. Perunakellari, LOL :D Mutta näinhän se on! Eipähän tämän merkin rasvoja tartte enää ostaa, jos näkee.

  VastaaPoista