lauantai 26. tammikuuta 2013

Nivea Styling Mousse Extra strong 50 ml


Ostin tämän jostain alekorista. Tarkka hinta on unohtunut, mutta puhutaan varmaan korkeintaan parista eurosta. Ihan ok tuote on ollut satunnaiseen sali- ja uimahallikäyttöön.

Tuote on käyttömukavuudeltaan ihan perusmuotovaahto. Pieni pullo ravistuu kunnolla helposti ja vaahto on tiheää ja helposti levittyvää. Jotenkin vaan välttelen muotovaahtoja, sillä yksi kampaaja piti aikanaan minulle tulikivenkatkuisen luennon siitä, miten pullon pitää olla tasan tarkkaan suorassa muotovaahtoa ylösalaisin tursuttaessa. Vinossa tursuttaessa pullon suulake kuulemma jotenkin falskaa ponneaineen pois ja tuotetta jää jumiin pulloon eikä pullo tulee tyhjenemään kunnolla koskaan. Sain sitten neuroosin ja panikoin aina, että "kohta se hajoaa ja puolet pullosta menee roskiin...", kun otan muotovaahtoa pullosta.

No ihan hyvin on tämä silti toiminut. Varalla on vielä yksi muu minimuotovaahto, isoja pulloja en olekaan ostanut enää vuosiin. Toinen iso syy olla ostamatta muotovaahtoja on lopputulos. Niillä tulee yleensä aina hieman tahmean tuntuiset hiukset. Varsinkin vahvapitoiset vaahdot liejuuntuvat hiuksia vähänkin koskiessa tai jos hikoan. Tämä Nivean vaahto on extra strong, mutta ei tahmannut pahasti. Muotovaahdot myös kuivattavat hiuslatvoja turhaan, niin tämäkin.

INCI:ä oli mahdoton kuvata hohtavapintaisesta minipullosta.

Tuoksu on ihan ok. Raikas ollakseen Nivean tuote, mutta kieltämättä tuoksuu hieman perinteiselle valkoiselle roll-on-dödölle tai Nivea Cremelle :D Tuotteessa ei ole kuitenkaan mitään niin mieleenpainuvaa, että ostaisin uudelleen.

Mitähän ihmettä sitä keksisi liikuntakassiin föönaustuotteeksi? Jotain, jolla tulee pehmoinen ja muhkea lopputulos ja jonka pakkaus on luotettava.  Muotovaahdot ja kampausnesteet on nou-nou. Dermosilin muotoiluvoide oli pitkille hiuksille ihan HG-tuote föönin alla, mutta nyt polkka-puolipitkille liian raskas tuote. Ideat jakoon, arvon lukijat!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Kyselit föönaustuotetta, tässä mun ehdoton suosikki joka onkin mulla käytössä ihan joka päivä. Mulla on myös puolipitkät hiukset:) Kannattaa ehdottomasti kokeilla jos ei ole vielä tuttu tuote!

    http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/wellaflex-2nd-day-volume-sprayhiuskiinne/148770/10322/10319/10301#arviot

    VastaaPoista
  2. Lupaavalta näyttää! Vuotaako pullo, ootko kuljetellut tuota Wellaa kassissa? Vaikuttaa googlailun perusteella samantyyliseltä kuin tällä hetkellä käyttämäni Nivean kampausneste, josta kanssa tykkään.

    VastaaPoista