sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Yves Rocher Comme une Évidence vartalovoide 200 ml

Ärrinmurrin, valokuvistani tulee tuollaista epäselvää tuheroa näköjään joka kerta. No, antakaa jälleen anteeksi ja ihailkaa purkin sijaan upeaa puulattiaamme, johon kuva on tarkentunut paremmin ;) Tämä tuote jää muutenkin kakkoseksi tuolle lattialle ja jäisi monelle muullekin taustalle.

Tuoksu on kivan raikas kukkainen ja silti samalla syvä ja täyteläinen. Ensin tuoksuu selvästi ruusu ja käyttöä seuraavana päivänä itämainen tuoksu. Huomasin lukea etiketin tarkemmin vasta pullon tyhjennyttyä ja totta tosiaan, ruusulta ja patsulilta tämän kuuluukin tuoksua! Hauskaa, että kerrankin tuote on juuri sitä mitä lupaakin. (Sehän ei kosmen maailmassa ole ihan sanottua aina...)
Siihen sitten loppuivatkin tuotteen hyvät puolet minun käytössäni. Voidepohja on valkoinen halpisrasva ja INCI:n kärkipäässä keikkuukin mineraaliöljy. Voide on juoksevaa ja levittyy ja imeytyy suht hyvin. Vähän lähmäinen ja niljakas pinta iholle kuitenkin hetkeksi jää. Voide ei myöskään kosteuta ihoa oikeasti, pinta pehmenee hetkeksi, mutta ennen seuraavaa suihkua kiristää jo uudelleen. Tämä on enemmänkin tuoksutuote kuin kosteutustuote ja siinä mielessä melko turhake varsinkin, jos hajuste ei ole juuri oma suosikki.

Myös pakkauksesta iso miinus. Pullo on tosi kovaa ja jäykkää muovia, jota on lähes mahdoton puristaa. Pari satunnaista pehmeän joustavaa kohtaa pullossa on, mutta ne ovat liian lähellä pullon suuta ollakseen hyödyksi. Viime tippojen käyttämiseksi pulloa ei voinut leikata saksilla. (Oishan meillä tietty ollut moottorisaha... ;) Kierrekorkki on myös rasittava, etenkin viime tippojen käytössä kun pullo on ollut valumassa ylösalaisin ja nestemäinen voide tulee vauhdilla. Yves Rocherilla aika moni tuote on tämän formaatin pullossa ja yksi vastaava minulla putosi lattialle ja halkesi heti. Voihan tuotteen tietty siirtää pumppupulloon, mutta sekin on vähän tylsää, kun INCI:ä ja käyttöohjetta ei sitten enää näe tarvittaessa.

Tämä oli onneksi vain jokin ilmainen tilaajalahja, joten rahanmenetystä ei tullut. En todellakaan kyllä maksaisi tästä sitä 19,90 €, mikä näyttäisi olevan tuotteen kuvastohinta. Tämänhetkinen 9,95 € tarjouskin on jo vakavasti yläkanttiin minusta, varsinkin kun käyttökertoja pullosta riitti ehkä korkeintaan n. reilut 10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti