sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Four Reasons Heat Styler 250 ml


Tämä on ikuisuustuotteeksi nurkkiin pyörimään jäänyt kampausneste. Kun taannoin aloin vuosien tauon (!) jälkeen käydä uudelleen kampaajalla, innostuin aluksi ostelemaan harva se kerta näitä purkkeja sieltä käyntini yhteydessä. Kampaaja laittoi tälläkin suihkeella niin ihanat kiharat käden käänteessä, mutta kotona tunnin sähläämisen jälkeen tuloksena oli jotain puolivillaista lainetta, joten suihkekin sai jäädä.



Tällaiselle täydelle tumpulalle tämä tuote ei ollut siis kovin kätevä. Olen käyttänyt tätä lähinnä vain tyttäreni tai kaverini hiuksiin muotoiluraudalla kiharoita tehdessäni. Vieläkin on yli puolet jäljellä... Riittänee vuosikausiksi vielä. Itselleni kätevin muotoilutapa arjessa omiin hiuksiin on heti pesun jälkeen laitettava volyymisuihke/muotoiluvoide/muotovaahto, joka sitten kuivataan ilmakihartimella muutamassa minuutissa jo illalla ennen nukkumaanmenoa. Aamulla tarvitsee vain pöyhiä hiuspuuterin avulla ja laittaa lakkaa päälle. Nykyinen kampaajani osaa leikata niin älyttömän hyvin, että sekin edesauttaa kotimuotoilua, kun hius asettuu puoli-itsestään nätiksi kampaukseksi.

Älä anna kampaajan myydä sinulle turhia tuotteita ja unohda kotimuotoiluneuvot, jotka kuulostavat liian monimutkaisilta käsittää jo kampaamokäyntitilanteessa. Yksin kotona et todennäköisesti muista ja käsitä sitäkään vähää enää ;) Itse olen nyt saanut bad hair dayt loppumaan lähes kokonaan, kun myönsin itselleni ja nykyiselle loistavalle kampaajalleni suoraan, että en jaksa aamuisin lämmittää yhtäkään laitetta sekuntiakaan ja iltaisinkin viitsin omistaa hiuksille pesun lisäksi korkeintaan 10 minuuttia. Kuulostaa ehkä mission impossiblelta, mutta näinpä vaan laitan tukkaani nykyään säännöllisemmin kuin koskaan ja tukkani on upeimmillan ikinä.



Tämä lämpösuojasuihke on sellaisen oikein perinteisen, pirtuisen kampausnesteen tuoksuinen. Suihkutusmekanismi on toiminut ihan moitteettomasti. Läpinäkyvä korkki on hävinnyt, mutta se onkin sitten sitä kuuluisaa käyttäjävirhettä ;) Ihan kelpo tuote siis, pitää kiharat muutaman tunnin ajan, mutta ei vaan mun tarpeisiin nähden kovin tärkeä tuote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti