torstai 10. tammikuuta 2013

Dermosil Suihkehoitoaine 150 ml


Tämä oli ihan hyvä tuote, jota käytin yleensä laiskuuspäivinä hiustenhuuhteluaineen lisänä. Pesin siis ensin shampoolla, sitten huuhtelin ja laitoin pesuhuoneessa vain helposti poispestävää huuhteluainetta (koska meillä on useimpina päivinä ämpäri- ja kauhasysteemi eikä suihku) ja sitten myöhemmin märkiin hiuksiin tätä suihkehoitoainetta. Ihan ok:sti pehmensi, kuivahkoksi jätti silti värjätyt hiukseni. Kunnon huuhdeltavat hoitoaineet ovat siis tätä sumutetta huomattavasti tehokkaampia, mutta en aina jaksa kauhalla ruveta huuhtelemaan niitä oikeita hoitoaineita kun menee sitten ikä ja terveys.
Tuoksu on etäisesti sitruunainen, mutta taitettu pehmeällä "helmiäisentuoksulla". Eli siis jotenkin hyvin puuterinen sitrus, ei ollenkaan raikas tai kirpeä. Siivousainemainen, ei ehkä kaiken kaikkiaan kovin hyvä tuoksu, muttei myöskään kovin voimakas.Ainoat isommat miinukset tulee pakkauksesta. Tekstit lähtivät kulumaan ajan myötä rumasti (olihan tämä vuodenpäivät auki), läpinäkyvä korkki hajosi ja hävisi, koska ei pysynyt kunnolla kiinni. Suihkutusnappi meni myös vinoon ja siinä alkoi vanhemmiten olla ylöspalautumisongelmia. Falskaa kassissa ei-pystyssä ollessaan, suihkiessa nappi kastuu päältä ja tulee sormen alta lipsahtavan liukkaaksi. Epäilen, että kerrosten keskinäinen suhde meni myös sekaisin falskauksen seurauksena.

Ei ollut hirmu kallis tuote, Dermon sivuilla tällä hetkellä näyttäisi maksavan 5,20 €. Ihan hyvä hinta-laatusuhde. Kun viimeinen sentti oli jäljellä laitoin  tämän kuitenkin kosmevaihdossa eteenpäin, kun tiedän, että vaihtokaveri tykkää tutustua eri Dermon tuotteisiin, en siksi että olisi kovin surkea tuote. En silti osta lisää enää.

2 kommenttia:

 1. Moi vaan
  Mä käytän tuota ihanaa hoitoainetta ,se sopii hyvin minun luonnon kiharillehiuksilleni ja on jemmassa jo 5 pulloa kun sitä menee edullinen ja ihana tuote

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, kun oot löytänyt vakkarituotteen! Mustakin olisi kivaa löytää tuollaisia vakiotuotteita, jotka sopii itselle kuin nakutettu ja joihin haluaa aina palata uudelleen. Usein tuotteissa on jokin pieni ärsyttävä juttu tai jäävät niin tylsiksi, että haluan kokeilla uutta.

   Poista