lauantai 12. tammikuuta 2013

Dermosil Hyal - X3 -settiKaiken kaikkiaan tämä on ollut ihan mukava setti ja sopinut minulle ok:sti. 17 € kolmesta 30 ml:n erikoistuotteesta on myöskin hintana minusta varsin kohtuullinen. Ostin tämän setin reilu vuosi sitten, kun tämä tuli markkinoille. Hyal X:t ovat Limited edition-tuote, mutta vieläkin Dermoshopin sivuilla näyttää varastoa riittävän.


Facial Peeling

Ensimmäisenä tyhjeni kemiallinen kuorintageeli. Olen aiemmin kokeillut vain yhtä muuta kemiallista ja siihen verrattuna tämä oli yhtä hyvä kokonaisuus. Tuote oli Dermosilillä parempi, mutta pakkaus ja hintapolitiikka Freemanilla.

Tuote on läpinäkyvää vaaleansinistä geeliä. Tuntu on kevyt ja rasvaton eikä geelissä ole (onneksi) yhtään sattumia. Levittyvyys on löysähköllä geelillä hyvä, mutta aika paljon joutuu kerralla käyttämään ja tuubista riittikin varmaan korkeintaan 10 käyttökertaan. Muutamalla ensimmäisellä (nuukalla) käyttökerralla tehokkuus ei vakuuttanut, mutta kun lisäsin annostusta, niin rupesi tulemaan pehmeä iho. Näppyjä tai mustapäitä kuorintageeli ei taio pois, mutta tasaisia ihokohtia pehmentää selvästi. Tuotteella on 5-10 minuutin vaikutusaika ja minulla paras tulos tuli sillä ihan reilulla 10:llä minuutilla. Huuhtoutui helposti pois eikä kirvellyt, kuivattanut tms. missään vaiheessa.

Tuoksultaan tuote oli ihan ok, mutta en nyt EdT:nä ostaisi tätä tuoksua... ;) Sellainen suloisen hajusteinen, puuterinen, mutta aavistuksen raikas. Ei muistuta mitään kukkaa, marjaa tai hedelmää. Oikein miellyttävä ja hyvä tuote, joskin turhan hupa kulumaan.

Facial Mask

Tämä kosteusnaamio jäi viimeiseksi pyörimään nurkkiin. Odotin rasvatonta geeliä muiden settiläisten tyyliin, mutta tämä olikin kuin valkoista perusvoidetta. Ensimmäinen käyttökerta rasvoitti ja tukki ihoa (olemassa olevia näppyjä muuttui yön aikana tykyttäviksi paukamiksi) ja väliä seuraavaan kokeiluun tuli reilusti. Tämä tuote laskee koko setin keskiarvoa silmissäni.

Talvikelien ja pintakuivuuden pahenemisen myötä tämäkin alkoi kuitenkin muuttua ihan passeliksi tuotteeksi myös minulle. Myös tämä tuote tuoksuu samalle kuin nuo setin muut tuotteet ja hajuste pelastaa paljon tuota hieman tylsää koostumusta. Toissa joulunahan Dermolla oli kausituotteena Sauna-setissä tämän tapainen "perusvoidenaamio", mutta se oli hajustamaton ja siitä en oppinut koskaan tykkäämään. Ei ollut kovin riittoisa tämäkään.

Tuote huuhdellaan 5-10 minuutin vaikutusajan jälkeen vedellä pois.

Facial Serum

Seerumi on aivan ihanaa. Tämä on ensimmäinen "oikea" seerumini (sillä Elizabeth Ardenin aamuseerumi on oikeastaan enemmänkin meikinpohjustusainetta) ja tästä saadun näytepussin perusteella tilasinkin alun perin koko setin. Seerumi tuoksuu samalle, kuin kuorintageeli, mutta tässä koostumuksessa tuoksu on vieläkin raikkaampi.

Koostumus on ohutta valkoista nestettä, joka karkaa helposti mutta myös levittyy laajalle helposti. Haasteena onkin pyydystää kierrekorkin avaamisen jälkeen tuote kämmenelle tai kämmensyrjälle, asetella avoin tuubi odottelemaan levityksen ajaksi niin, ettei sieltä karkaa ja vielä samaan aikaan pyrkiä levittämään kaikki otettu seerumi naamaan eikä lattialle :D Mutta kyllä siihen harjaantui joten kuten. Silti toivoisin kaikki seerumit ei-kierrekorkillisiin pakkauksiin!

Tuote sujahtaa imeytyä ihoon heti ja työstämisessä saakin pitää kiirettä. Itse laitan pesun ja kasvoveden jälkeen isot täplät otsalle, poskille ja leuan alle ja levitän sitten ihan koko kämmenien avulla kasvoille ja kaulaan pikapikaa. Ihoni tosissaan "juo" tuotteen! :) Vähän kuivat levityskädetkin kyllä imee tuotetta hävikkiin... Iholle jää ihanan pehmeä ja kostea tunne ja yövoide imeytyy helpolla eikä sitä mene niin paljoa. Ei pahenna akneani, vaan aamulla iho on ollut tosi sileä ja tasoittunut. Hyvä tuote ja setin helmi, myöskin huomattavasti riittoisampi, kuin poispestävät tuotteet.

Tästä seerumista on nyt vastikään muokattu Vitamin E Hyal-X-seerumi, jonka voi ostaa erikseen. Se on melko samantuntuista, mutta tuoksu on E-sarjamainen ja INCI on hitusen erilainen, joten ihan samasta tuotteesta ei kuitenkaan ole kyse. Yhtä kivalta kuitenkin vaikuttaa ja hinta oli varsin kohtuullinen 7 € (itse sain tämän uutuusseerumin tilauksen bonustuotteena). Koko settiä en aio enää ostaa uudelleen, mutta nyt siis hankin tuon seerumin ja kuorintaa hankkisin erillisenä, mikäli olisi mahdollista. Naamio jätti kylmäksi.

INCI:t tyydyn nyt vaan linkittämään, sillä purkit olivat niin kapeita, että kuvista tuli huonoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti