lauantai 19. tammikuuta 2013

Dermosil Classic Voidesaippua 500 ml


Tässä on kosteuttavin koskaan kokeilemani käsisaippua. Toisin sanoen tässä on ainut kokeilemani käsisaippua, joka tuntuu jopa tuovan kosteutusta käsille eikä ainoastaan riistävän sitä veden mukana viemäriin. Kuten kuvasta näkyy, tätä saa kätevinä täyttöpusseinakin enkä olekaan koskaan ostanut sitä tuotteen 500 ml:n pumppupulloa, joka on se peruspakkaus. Pullo maksaa 4,40 € ja pussi 3,70 €.Olen kaatanut pussisaippuaa muista saippuoista tyhjenneisiin pumppupulloihin. Ihan hyvin on toiminut. Saippua on aika tuhtia ja paksua, mutta on tullut ongelmitta ulos myös pulloista, joita ei ole suunniteltu noin paksulle tavaralle. Annostelun kanssa saa olla tarkka, jo pieni tippa riittää, mutta sitä kannattaa levitellä käsissä runsaan veden kanssa. Runsaampi saippuan annostelu vaan tekee huuhtomisesta entistäkin työläämpää ja hitaampaa ja haaskaa tuotetta. Hankala huuhtoutuvuus tietysti kyrsii joskus arkikäytössä, mutta varmaan onkin tarkoitus, että tämä saippua jättääkin jotain pehmentävää ainetta jälkeensä käsiin.

Vartalolle en ole tuotetta koskaan kokeillut. Voihan se tietysti kosteuttaa kivasti sielläkin, mutta jotenkin miellän tämän käsisaippuaksi. En jaksa uskoa, että esim. kainaloista tulisi kovin raikkaat, kun niihin jää pehmentävä voidekalvo... Koostumushan tällä on tosiaan paksua, helmiäisvalkoista voidetta.

Tuoksu on kiva, muttei niin herkullinen, että sitä suihkussa jaksaisin haistella. Pääosin tuoksu on ihan tyylikkään luksuskosmetiikkamainen, aika paljon esim. Lancômen ja Clarinsin tuotteiden tyylinen rouvamainen. Dermon sivuilla jotkut ovat haukkuneet tuoksua navettamaiseksi, itse tyytyisin ehkä toteamaan, että jokin lampaanvillamainen efekti siinä kyllä tuntuu pohjalla.


Tässäpä vielä INCI:ä. Eipä ala SLS:llä, kuten saippuat yleensä! Mikähän lie noista ainesosista sitten on se ihmeaine, joka tästä tekee niin erilaisen verrattuna muihin? Tjaa. En aina käytä tätä, mutta voisin sanoa tämän olevan HG-tuote. Palaan tähän nimittäin kuitenkin aina, kun tarve vaatii ja voin luottaa siihen, että tämä pelastaa. Toimii kuin junan vessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti