maanantai 14. tammikuuta 2013

Silva Arctica Virkistävä jalkavoide 100 g


Anttilan alekorista tämä löytyi muutamalla eurolla ja kuulosti hyvälle, mutta voiteen tuoksu oli pliisu ja ruokaöljymäinen jo avatessani sen. Odotin siis voimakkaasti mintulle tuoksuvaa tuotetta. Tosin tuoksu ei kuitenkaan ollut varsinaisesti eltaantunut, joten päätin käyttää voiteen silti pois. Ja onhan esim. The Body Shopinkin minttuvoiteessa aika lattea mintuntuoksu. Tämäkin Silva Arctica sisältää sitäpaitsi vain jotain minttuöljyä, eikä mentolia, joten voihan olla, että tältä sen piti alunperinkin tuoksua. 

Voide on ohutta ja kevyttä jalkavoiteeksi. Tekee ihan rasvaisen pinnan ja aamulla huomaa jotain pientä pehmentymistä jaloissa, mutta mikään syväkosteuttaja tämä tuote ei todellakaan ole. Tuote ei myöskään ole kovin riittoisa, sillä ohuutensa vuoksi tulee lotrattua aika paljon, että tehoaisi yhtään. Pakkaus on ihan näppärä ja takana oikealla oleva vaalea pystyraita sekä etupuolen vaakaraita ja lehtikuviot ovat ikkunoita, joista voi tarkkailla, minkä verran voidetta on jäljellä.

Haluaisin tykätä tuotteesta sen kotimaisuuden ja idean vuoksi, mutta lopputuote ei valitettavasti hyödytä minun ihoani juurikaan. Emotionissa oli tästä jokin ilmeisesti uudistettu versio mustassa hivenen nykyaikaisemmassa purkissa. (Ja se oli muuten jo alessa myöskin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti