maanantai 7. tammikuuta 2013

Dermosil Käsivoide E 200 mlTyypillinen Vitamin E-sarjan tuoksu. Mieto ja raikkaan naisellisen puuterinen ja jopa viljamainen siis, tykkäsin ihan. Tätä keinohajustetta on vaikea kuvailla, sillä se ei muistuta mitään tuttua yksittäistä ainesosaa.

Sopiva koostumus päiväkäyttöön peruskuivalle kämmensyrjän iholle, mutta varsinaisiin ihottumalaikkuihin liian kevyt ja tehoton. Kuitenkin samalla aika öljymäinen, ei imeydy edes kuiviin kohtiin kämmenen puolella.  Yökäyttöön puolestaan turhan kevyt, mutta enimmän osan käytin yöllä.Voide on aika paksua ja vaaleaa. Pakkaus toimi ok:sti, mutta flippikorkkia piti lyödä kämmensyrjään, että menee kunnolla kiinni. Tuubin yläpäässä ison E-kirjaimen tasalla tuntui, että muovi rupeaa murtumaan laidoilta puristelun seurauksena. Nämä Dermon 200 ml:n jäykät tuubit joutuu aina leikkaamaan saksilla auki jo suht varhaisessa vaiheessa, kun voidetta on vielä runsaasti jäljellä.


Voide on ihan hyvä tuote 6,40 € hintaan ja pakkauskokoon nähden. Juuri minulle se ei kuitenkaan sopinut täydellisesti oikein mihinkään vuodenaikaan, joten tämän jämä sai uuden kodin kosmevaihdossa, jonka järkkäsimme erään sukulaisen kanssa lomalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti