maanantai 7. tammikuuta 2013

Yves Rocher Kuorinta-aine jaloille 50 mlTämä oli ensimmäinen koskaan kokeilemani jalkakuorinta. Aiemminhan olen tottunut käyttämään raspia. Jalkojen kuorintamenetelmän tulisi minun panssarikilpijaloillani olla vartalokuorintaa järeämpi. Sitä tämä tuote selvästi oli, mutta ei raspin veroinen kuitenkaan. Kovat kannat ja päkiät eivät hyötyneet tarpeeksi, jalkapöydät ja jalkapohjan keskiosa kylläkin. Käsillä levitettävä aine oli liian jytyä rohtuneille käsilleni.

Kuorinta-aine tuoksuu voimakkaalle aidohkolle laventelille, miltä Yves Rocherin jalkatuotteet ovat aina tuoksuneet. Pitkän tauon jälkeen tuoksu tuntui ihanalta, tosin kyllästyminen voisi jatkuvassa käytössä tulla. (Tämä putkilo kun kesti alle 10 käyttökertaa.) Merkin jalkavoiteissa laventeli on minusta hieman ällömpi ja saippuaisempi, tässä tuotteessa raikas. Tuotepohja tuntui rasvattomalta eikä tainnut vaahdotakaan. Rae oli pienehköä, mutta erittäin karkeaa ja tiheässä. Huuhtoutui helposti ja jätti puhtaan natisevan tuntuiset jalat.


Kuorivat aineet ovat ymmärtääkseni hohkakivi ja hedelmänkivijauhe: jee, ei muovikuulia!

N. 4 € hinta ei ollut paha, mutta silti tuntui, että tuote loppui siihenkin nähden liian nopeasti. Tosin huono riittoisuus on kuorintojen tyyppivika muutenkin.

Mutta sitten se perimmäinen kysymys. Onko tämä turhaketuote? Järki sanoo "on", mutta päätin vielä kokeilla paria helposti ja edullisehkosti saatavilla olevaa muuta jalkakuorintaa, sillä kuulin näitä olevan rasvaisenakin versiona. Kertakokeilulla vaikutti, että Oriflame Feet Up-kuorinta olisi reilusti Yves Rocheria pesevämpi ja kuivattavampi. Dermosilin Foot Therapy-kuorinta puolestaan eroaa näistä kummastakin edellisestä rasvaisella, hivenen pehmentävällä koostumuksellaan. Alustavasti voisin sanoa, että jalkakuorinnoista kivin olisi tuo Dermon. Rehellisyyden nimissä tulisin kyllä toimeen ilman ainuttakaan tämän kategorian tuotetta ;)

Milläs lukijat rakkaat pehmennätte jalkojanne? Onko kuorinnat käytössä ja jos niin millaiset?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti