perjantai 5. huhtikuuta 2013

Dermosil Primo Vartalon sokerikuorinta vanilja 200 g


Tämä on suloisin koskaan kokeilemani vartalokuorinta. Tulen taatusti ostamaan tätä lisää, kunhan jemmat pienenevät. (Kuorintahanskojen käyttö kun on vähän pienentänyt tämän kategorian menekkiä minulla.)

Tämä on paksu, kuivakan jähmeä valkoinen voi, jossa on  melko runsaasti sokeria seassa. Ja tuoksuna on taivaallisen pehmeä, rehellisesti keinotekoinen vanilliini. Tuoksu on makea, mutta enemmänkin vaniljajäätelöinen kuin esim. Yves Rocherin vaniljatuotteiden tyylinen aito makea luonnonvaniljatanko.

Kuten INCI:stäkin näkee, on tosiaan kyseessä tömäkkä, rasvainen voi. Tuote ei todellakaan vaahtoa tai pahemmin liukene veteen. Levityksessä saakin olla tarkkana, ettei tuote karise kädestä suoraan lattialle. Se nimittäin "kimpoaa" ihosta eikä tartu ja levity kuten vaahtoavat tuotteet. Hieromalla voin saa sulamaan ja leviämään pehmoisesti ja lipsakasti sitten kyllä.

Rasvaisuudesta huolimatta tuotteen saa huuhtoutumaan pois ihan ok. Mikä tuotteen erottaa muista kokeilemistani vartalokuorinnoista, on jälkituntuma. Tästä jää iholle todella paksu ja vahamainen-öljymäinen kerros. Pyyhkeellä kannattaa suihkun jälkeen vain taputella kevyesti, muuten rasvaa jää pyyhkeeseenkin. Ja tätä käyttäessä ehkä kannattaa hiuksille ja kasvoille olla suosiolla eri pyyhe. (Ellet sitten halua samaa kerrosta niillekin.) Kuivattelun jälkeen ei tarvitse lisätä vartalovoidetta eikä seuraavaan suihkuun mennessäkään kerkeä muodostua uutta kiristävää kuivuutta.

En tiedä, onko tämä kovin tehokas kuorimaan, sillä sokeri liukenee levityksessä nopeasti. Rasvaisuus tai kuorintatehon ja rasvaisuuden yhdistelmä jättää joka tapauksessa niin miellyttävän tunnun, etten välitä onko tuntu sokerin vai rasvan ansiota.

Purkissa on kierrekansi ja se on hieman turhan suuri käteen halkaisijaltaan. Mikään muu kuin purkki ei kuitenkaan tulisi pakkausmuotona kysymykseen tämän tuotteen kohdalla, joten annettakoon se anteeksi.

4 kommenttia:

 1. Tilasin juuri saman sarjan vartalovoiteen. Toivottavasti on yhtä hyvä kuin kuorinta :)

  VastaaPoista
 2. Oon muistaakseni kokeillut sitä vaniljavoidettakin tyyliin näytteen verran tai jossain kylässä. En kuolemaksenikaan muista millaista oli! Saman sarjan vihreä tee-butteri on ainakin mukavan paksu ja kosteuttava. Jogurtti- ja tumma suklaa-versiotkin on olleet koostumukseltaan kivoja, mutta minkään noiden kolmen tuoksu ei ole sykähdyttänyt.

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä yksi omista suosikkikuorinnoistani ja myöhäisten iltojen pelastaja, kun ei jaksa suihkun jälkeen kroppaa rasvata :).

  VastaaPoista
 4. Juuri tuolleen minäkin sitä käytin, sinun blogisi suosituksesta, Anzu-Anssu! Tilasin tuotteen joskus aikoja sitten jo ja suunnittelin sitä johonkin harvaan luksuskäyttöön. Lopulta käytin sitä ihan jatkuvasti juuri tuon helppouden takia ;)

  VastaaPoista