maanantai 8. huhtikuuta 2013

Lumene SPA Ravitseva Vartalohoito 150 ml

Tämä on kiva tuote. Ostin sen alekorista 5 €:lla ja on todellakin ollut sen arvoinen. Sääreni on tarvinneet todella hoitavaa kamaa tänä talvena, ja tämähän on käytännössä öljyä.

Lupauksia ei ole liikaa ja ne täyttyvät. Tuoksu on sitruksinen ja aavistuksen ruohoinen tai metsäinen. Ei ihan suosikkihajusteeni, mutta kuitenkin sanoisin, että paljon miellyttävämpi kuin saman sarjan selluliittiseerumissa.


Koostumus on hyvin liukas ja aavistuksen hitaasti imeytyvä. Jotenkin paradoksaalisesti tuntuu, että ihoni on niin kuiva, ettei öljy ikäänkuin pääse imeytymään läpi...? Tiedättekö tunteen?

Kahden kerroksen ravistelu yhteen on hauska yksityiskohta. Ravistettu tuote on pirtsakasti myrkynvihreä. Levityksen aikana kädet on aika liukkaat, jolloin pientä, kiiltävämuovista korkkia on hiukan hankala pumpata lipsumatta. Melkoisen hupaa on kulumaan (½ pulloa kahdessa viikossa), joten normaaliin 15 € hintaan en kyllä ostaisi.

3 kommenttia:

 1. Tiedän tosiaan tuon tunteen, sellaiset öljyiset käsivoiteet tuntuu mulla niin kuin iho ei imaisisi niitä itseensä tarpeeksi hyvin, tavalliset käsivoiteet sen sijaan imeytyvät..mistähän moinen tosiaankin johtuu?

  VastaaPoista
 2. Onkohan se sitä silikonin "kosmeettista miellyttävyyttä" niissä ohuissa voiteissa...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan joissain on, mutta en usko että ihan kaikissa voiteissa on silikonia ja silti ne tuntuu mukavammilta kuin nuo öljyä sisältävät tuotteet =)

   Poista