lauantai 6. huhtikuuta 2013

Dermosil Man Parranajo- ja puhdistusgeeli 100 ml


Käytin tätä geeliä sääriin ja kainaloihin ihan kaikista halvimpien kertahöylien kanssa. Toimi oikein hyvin. Pidänkin näistä geelinä pysyvistä geeleistä ihokarvanpoistossa enemmän kuin niistä aerosoli-"geeleistä", jotka kuitenkin muuttuvat oikeasti vaahdoksi. En ole päässyt kokeilemaan varsinaisista geeleistä kuin tämän ja RFSU:n alunperin intiimikäyttöön tarkoitetun tuotteen. RFSU:n geeli vaahtosi levitettäessä hieman, mutta tämä Dermosil ei niinkään muistaakseni.RFSU:ssa oli metsäinen ja yrttimäinen tuoksu, miksi en ostanut sitä enää uudelleen. Valitettavasti myös tämä Dermon tuote jää jatkossa tilaamatta tuoksun takia. Sen verran miehekäs se on, että häiritsee käytössä. Ei tämä ihan miehisin miesten tuoksuksi kuitenkaan ole, sellainen kevyen mausteinen ja hyvin pehmeästi merellinen. Tuotteessa on mentolia, mikä viilentää ihanasti, mutta tuoksussa se ei minusta tunnu.


Vaikka tuotetta luonnehditaan peseväksi ja siinä on vartalosaippuoista tuttua SLS:ää, niin ei tämä ihan dödöisiä kainaloita kyllä samalla puhdistanut. Pesinkin aina ensin suihkugeelillä kainalot ja sitten levitin tätä ja sheivasin. Ei ollut erityisen kuivattava, ei ollut tarvetta lisäillä aloegeeliäkään aina. (Tosin tämän saman Man-sarjan after shave-balsamia olisi ollut hauska kokeilla samaan aikaan, se teki kainalot ihanan tasavärisiksi, mutta sitäkään en saman miestuoksun vuoksi tilannut  aikanaan lisää.)

Tuubin korkkia kierretään, jolloin siihen muodostuu reikä ja se suljetaan kiertämällä toiseen suuntaan. (Korkkia ei siis irroteta kokonaan.) Mekanismi falskaa sulkemisen yhteydessä lähes aina ja sellainen ärsyttää muutenkin turhan nopeasti hupenevassa tuotteessa. Väliajoilla tuubi ei falskannut itsekseen. Melko kallistakin lystiä tämä suhteessa on, 5.40 €/ 100 ml. RFSU:n geeli oli suurin piirtein samoissa hinnoissa, mutta pakkauskoko oli kaksinkertainen...

Kaiken kaikkiaan toimiva tuote, mutta saisi olla naisellinen versio ja paremmassa pakkauksessa. Tietääkö joku lukijoista hyvää naisellista tai tuoksutonta sheivausgeeliä, joka ei vaahtoa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti