sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Klippoteket Styling Dust Spray 200 ml


Tässä tulee blogimaailman omaperäisin tuotepostaus miesmuistiin... Pakkohan sitä nyt oli kokeilla edes kerran elämässä. Ja voipi olla, että kertakokeiluun myös jää. Ihan hyvä tämä oli, muttei nyt mitenkään niin sensaatiomainen ettenkö voisi jatkaa eksperimentointia.Aluksi tämä teki ihan wow-lopputulosta, tosi tuuhean, kuivan ja puhtaan oloista. Tuote ihan näkyi sumuttaessa ja hiuksillakin aluksi valkoisena karheana jauheena. Pullon loppua kohden tuote oli minusta jotenkin vettyneempää, ei enää niin tehokasta ja kuivankarheaa. Jätti aavistuksen jopa voidemaisen ja rasvaisen tuloksen tai siis toisin sanoen ei ilmeisesti imenyt rasvaisuutta enää pois hiuksistani kovinkaan hyvin. Oli kyllä muotoilevampi kuin aiemmin kokeilemani Schwarzkopf Encore Fresh. Myös pakkaus toimi moitteettomasti alusta loppuun, muutamalla suuttimenhuuhtelulla varmistelin vaan.


Maksoin tästä 2,90 € tai 3,90 € ja hinta-laatusuhde oli oikeastaan mainio. Tuotteessa oli kuitenkin muutama erittäin rasittava piirre. Ensinnäkin possunpinkki design ei pure muhun sitten tippaakaan. Toiseksi pullossa kaliseva kuula ajoi mut HULLUKSI. Ja kolmanneksi mulle niin tärkeä tuoksu... Tämä tuoksuu hirvittävälle WC-raikastimelle tai jollekin saakelin wunderbaumille. En edes erota tuoksusta mitään tiettyä hedelmää tai marjaa, se on vaan sellainen yleinen kemiallisen tekopirteä, yök. Jepjep, kohti uusia seikkailuja siis.


2 kommenttia:

  1. Itsekin olen joskus tämän ostanut kokeiluun suosittelujen perusteella, mutta paha tuoksu sai luovuttamaan puolivälissä ja antamaan siskolle kun varastosta löytyi toinenkin kuivashampoo :)

    VastaaPoista
  2. Tuoksu oli tosiaan aika kauhea, en ymmärrä hypetystä tän tuotteen kohdalla. Tai sitten on vaan niin erilaisia makuja ja tarpeita ihmisillä.

    VastaaPoista