tiistai 23. huhtikuuta 2013

Lumene Waterproof Silmämeikin Poistoaine 200 ml

Tämä oli ihan ok. Ei ihan paras minun herkkissilmilleni edes vaikka huuhtelin jälkikäteen, mutta kelpaava. Kirveli silmiäni, mutta niin lähes kaikki tuotteet tekee minulla. Käytin tuotetta myös reissussa ykkösvaiheena eli koko kasvojen meikinpoistoon. Toimi sitenkin hyvin, kunhan vaan oli reilusti pesevä kakkosvaiheen putsari.

En käytä vedenkestävää meikkiä, joten en tiedä tehokkuudesta. Vesiliukoisen meikin poisti hyvin (irrotan meikkiä aina alustavasti vedellä ennen meikinpoistoaineen käyttöä).

Ravistelu oli turhauttavaa, varsinkin kun faasit erottuivat nopeasti uudelleen. Niin nopeasti, että toiseen vanulappuun toisen silmän annosta ottaessa joutui jo ravistelemaan uudelleen. Myös kierrekorkkipullo hidasti tätä vekslaamista.

Maksoin tästä jättipullosta punaisen lapun korista 6 €, ihan ok hinta. En silti osta mistään hinnasta enää uudelleen. (Mutta niin en myöskään mitään muuta kaksifaasista, sillä tavisaineetkin riittävät minun käyttämilleni meikeille ja ravistelu kyrsii.)


2 kommenttia:

  1. Mulle tuo taas on ainoa ja oikea silmämeikinpoistoaine. :) Se on ensimmäinen, mutta ilmeisesti nyt ei kuitenkaan ainoa (löysin hiljattain toisenkin), jolla saan vedenkestävät ripsivärit pois silmistä.
    Mäkin kyllä huuhtelen silmät sen käytön jälkeen, muuten se voi vähän kirpaistakin. :)

    VastaaPoista
  2. Joskus kyllä tuntuu, että se vesikin kirvelee silmiä... Olet onnekas, kun sulla ei ole superherkät silmät! :)

    VastaaPoista