maanantai 15. huhtikuuta 2013

Dermosil Sauna Kasvonaamio 60 ml


Tykkäsin ja en tykännyt tästä tuotteesta. Naamio toimi ja oli hyödyllinen, mutta kuolettavan tylsä. Ostin tämän jouluna 2011 lahjasetissä, jossa oli myös hiusnaamio saunakäyttöä varten. Sitä minulla on vielä reilusti jäljellä. Hinta ei päätä huimannut, olisiko setti ollut noin kympin. (Tätä ei siis enää saa mistään.)

Naamio on kuin notkeaa valkoista perusvoidetta. Se pysyy saunassakin ihanan kosteana ja pehmeänä iholla. Ei tosiaan kuivu tai kärähdä ihoon eikä oikeastaan edes hikoillessa leviä. Huuhtoutuu hyvin ja jättää ihon normaalia vähemmän saunasta kärsineeksi.

Tuoksuttomuus vaan ikävystyttää minut ihan totaalisesti. Naamio vielä haisi sellaiselle oikein apteekkisen hajustamattomalle tuotteelle ja haju korostui vanhemmiten.

Ihan kiva tuote siis, jota kyllä ostaisin lisää, mikäli se olisi mahdollista. Sen verran hyvin tämä ainoa tuntemani tämän kategorian tuote toimi kuitenkin. Saunahunaja on ehkä seuraavaksi lähinnä tämän jälkituntua, mutta saunahunaja valuu herkemmin ja siksi tämä oli saunahunajaa kivempi.

Tehkää Dermosil tästä joku ihana tuoksuva versio vakituiseen myyntiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti