lauantai 6. huhtikuuta 2013

Oriflame Feet Up Exfoliating Foot scrub Salvia and almond 75 ml


Totuuden nimissä en innostunut tästä tuotteesta. En aio tilata lisää. Ja ellei varastooni jäänyt viimeinen Dermosilin jalkakuorinta ole jotenkin superkoukuttava, niin saattaapa koko jalkakuorintakategoria jäädä pois käytöstäni. Raspi kuorii paremmin ja sillä voi helpommin välttää turhaan kuorimasta ja kuivattamasta jalkapohjan keskiosaa ja käsiä. Tämä kuorinta-aine kuivatti ihan hirveästi.


Tämä oli hyvin vaahtoava ja pesevä tuote, joka siis myös huuhtoutui helposti pois jättäen natisevan lopputuloksen. Kuoriva rae oli isohkoa ja hiukan harvassa, tuotepohja löysää, väritöntä ja suihkugeelimäistä.

Tuoksu oli ihan pirtsakka, hyvin samankaltainen maanläheinen minttu kuin sinisessä perus-Jenkissä. Kun ihan sieraimien pohjaan asti veti henkeä ja nuuskutteli voimalla, saattoi erottaa jonkun lievän männyn tyylisen raikkauden. Salvia-manteli kuulosti tuotteen nimessä pahaenteisesti joltain multakellarilta ja yrteiltä. Aidon salvian tai pähkinäisyyden kanssa tällä ei onneksi ollut mitään tekemistä ja tuoksu oli kyllä positiivinen yllätys. 

Ostin tuotteen tarjouksesta hintaan 6,50 €. En kokenut saavani riittävästi vastinetta rahoilleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti