lauantai 20. huhtikuuta 2013

Lumene Matte Harmony Mineraalimeikkipuuteri 10 g


Tuote oli ihan kohtalainen, mutta sen parasta toimintakykyä oli hieman työlästä houkutella esiin. Minään one-step-pikapohjana se ei valitettavasti toiminut.Meikkipuuteri oli nimittäin hyvin kuivalaatuinen ja vaati alleen sävyttävän päivävoiteen tai jopa meikkivoiteen. Lisäksi jauhomaisen kalvakka pinta olisi kaivannut jonkin sumutteen päälleen, mutta sellaista en vielä meikkipuuterin aikana omistanut. Tuote vastasi aikalailla kivipuuteria, ylläluvatusta toteutui minulla vain mattapinta ja halpistuotteeksi suht hienojakoinen koostumus.


Näköjään aitoa jojobaöljyäkin on tuotteessa ollut, mutta eipä tuo voidemaisuus silti toteutunut.
Talkittomuus nostettiin erikseen esille, mutta silti tuote oli minusta nimenomaan kuivakka, jopa kariseva.Sävy 10 Mantelikerma oli hyvä, riittävän vaalea todella kalpealle talvi-iholle. Olen superhuono sanomaan, onko sävy punertava, kellertävä vai neutraali... Peittävyys oli huono, sävyttävän pohjan päällä riittävä.


Kyseessähän on poistunut tuote, mistä syystä sain ostettua tämän joskus n. 12/2011 puoleen hintaan alle kympillä. Siihen hintaan en valita, mutta normaali parinkympin kantturoissa pyörivä hinta saisi kyllä jo tarkoittaa tyylikkäämpää ulkoasua. Minusta tästä rasiasta (anteeksi vaan) tulee mieleen lähinnä apuvälinemuovi ja pylly.

Meikeiltä haluan glamouria arkeen ja olen siitä valmis myös maksamaan ekstraa. Täytyy sanoa, että meikkipuuteri vaihtui selektiiviseen ja sanoin kaupassa, että ei sitten enää mitään lumenea.


2 kommenttia:

  1. se sinisen purkin tuote on valopuuteria,ei samaa kuin tuo

    VastaaPoista
  2. Kiitos tarkennuksesta. Näköjään meikkipuuteri on edelleen samanlaisessa pyllyrasiassa. Korjaan tekstin :)

    VastaaPoista