keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Yves Rocher Pure Calmille Puhdistusgeeli 200 ml


Tykkäsin tästä tuotteesta ihan. Se pesi kasvoni ok:sti, kunhan meikki oli ensin poistettu puhdistusmaidolla. Hieman kuivattavan tunteen tämä jätti, mutta mikäpä halpa geeliputsari ei sitä jossain määrin tekisi. Hintaa oli aikanaan jotain 2,90 €. Varsin kelpo hinta-laatu-koko-suhde siis.Ihmettelin tuotteen nopeaa hupenemista, kunnes kävi ilmi, että mieheni suihkusaippua oli loppunut ja hän oli sitten lainannut tätä tilalle viikon verran kun ei jaksanut hakea avaamatonta saippuaa kaapista... Ei ollut kuulemma työmiehen kainalot oikein puhdistuneet. Tulipahan tämäkin nyt sitten testattua :D (Siis henkilökohtaisesti en ymmärrä, miten joku voi laittaa iholleen jotain lukematta yhtään pullon kylkeä. Meilläkin kun on kaikenmaailman Veetejä ja värjääviä hoitoaineita jne. siellä kylppärissä, mistä voi oikeasti käydä jotain jos väärin käyttää. Ei hyvää päivää.)
Normaalikäytössä tämä oli poikkeuksellisen riittoisa puhdistusgeeliksi. Herneen kokoinen määrä leviää poikkeuksellisen liukkaasti koko kasvojen alueelle, kunhan vettä on mukana riittävästi.


INCI:ssä ei mielestäni mitään ihmeellistä. Tuote tuoksuu huomattavasti paremmalta kuin saman Pure Calmille-sarjan puhdistusliinat ja 2 in 1-puhdistusmaito-kasvovesiyhdistelmä. Tässä on sama lämpimän marjaisahko tuoksu, mutta ilman noissa liinoissa ainakin olevaa heinäisyyttä. Pakkaus on kovahko, mutta tiiviillä flippikorkilla varustettu (kesti joka tapauksessa muutaman vapaapudotuksen kaakeliin).

Tuotteesta ei ole pahaa sanottavaa, muttei myöskään mitään mieleenpainuvaa, joten jäänee yhden purkin jutuksi. Kiitos nam.

3 kommenttia:

 1. Hahaa, jos itse omistaisin jotain superkalliita pesuaineita vetelisin niihin kyllä tekstejä tyyliin "kallis naamanpesuaine", välttääkseni ton tilanteen, tällaisten halvempien kohdalla ei kyllä jaksa alkaa siihen puuhaan :D Itse tosin pullotin juuri hiusten lämpösuojan entiseen sprayhoitoaine purkkiin ja vetäsin mustalla tussilla siihen tekstin "ei hoitoaine vaan lämpösuoja", mikä kyllä tulikin tarpeeseen kun poikaystävä samana päivänä vielä kysyi, että ai ootko ostanut lisää tätä hoitoainetta :)

  VastaaPoista
 2. Hah, toi toimisi meillä, kun purkissa lukisi kissan kokoisilla kirjaimilla "KALLIS" niin ei varmana mies sitä raaskisi... :D

  VastaaPoista
 3. Tämä kosmevaihtotuote on nyt loppunut ja mielestäni se oli eri mainio! Normaalisti geeliputsarit kuivattavat ihoani jonkin verran ja käytänkin niitä vain kesäisin, mutta tämä puhdisti hyvin tekemättä silti yhtään kiristävää tunnetta. Saattaisi sopia jopa talvellakin. En ole viime aikoina meikannut juurikaan, joten en tiedä, poistaisiko tämä kunnon pakkelointeja. Voisin kuvitella itse hankkivani tätä joskus lisää.

  T:Kosmesisko

  VastaaPoista