keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kosmevaihto 2

Toteutimme siskoni kanssa jälleen kosmevaihdon. Tällä kertaa en mitään kuppaisia MUS-kuorintoja jaellut vaan matkaan lähti megalomaaninen täräys kaikkea ihanaa. Ja toki randomeja näytteitäkin, joita en ole itse kokeillut sekä joitain hutituotteita.

Yllä ovat vartalotuotteet. Lumene SPA Ravitseva tehohoito on ihana ja raikas, mutta ehkä hieman liian hitaasti kuivuva. Ehkäpä saajalla olisi vielä inasen kuivempi iho ja tuote sopisi paremmin hänelle. Dermosilin sheivausgeeli on hyvä ja annan jämän, koska haluan antaa mahiksen sen testaamiseen. Näytteet ovat: Dermosilin uudistettu shimmerinen itseruskettaja, Dermon suklaasuihkugeeli ja suklaakiinteytysgeeli sekä Yvesin tuoksut Tendre Jasmin, Lilas Mauve, Flowerparty, Vanille Noire sekä So Elixir.

Hiuspuolelta annan Yvesin mainiota ja erikoista huuhteluetikkaa, näytteen verran uutuusnaamiota sekä iki-ihanan Four Reasonsin Duster-hiuspuuterin jämät. Dusterissa helisevät jo aivan viimeiset hituset ja haluan jakaa tämän mainion tuotteen ilosanomaa eteenpäin vielä kun se on mahdollista. (Enkä tietenkään muistanut teipata reikiä ennen postitusta, sori siskoseni...)

Käsille lahjoitan ihanaa käsidesiä, jonka tarve on minulla tänä vuonna vähentynyt ja jemmaa on enää turha säilöä. Pinkki lappunen on Go-kynsilakanpoistopyyhe, joita löysin alekorista vähän aikaa sitten. Sininen läpyskä on Yvesin laventelijalkakylpypore ja oranssi palanen Dermosilin Amber-kylpypommi. Oriflamen Feet up-jalkakuorinnasta annan jämät, sillä siskolleni Oriflame on suht vieras merkki ja tiedän hänenkin kuitenkin mielellään eksperimentoivan kaikella uudella.

Sokerina pohjalla muutama kasvotuote. Clarinsin HydraQuench-mininaamion annan antamisen ilosta, sillä tuote on loistava ja minulla jo täysikokoinen tuubi hankittuna. Yvesin finnipeiteaine on aika huono tuote, mutta minulla on niitä kaksi. Vahinko kiertämään... Yvesin kuorinta on hyvin perinteinen raekuorinta, ehkä siskoni siloiselle iholle parempi kuin minun pizzafacelleni? Yvesin puhdistusgeeli on ihan kiva. Yveskin on siskoni vähemmän hankkima merkki ja ainakin kuvittelen, että merkillä lienee hänelle jotain uutuudenviehätysarvoa. Lisäksi pari meikkivoidenäytettä, Yvesiltä nekin.

Antoisia hetkiä näiden parissa!4 kommenttia:

  1. Kuulostaapa tosi kivalta tuo kosmetiikka-vaihto :). Saa testata tuotteita ja antaa vaihdossa, jos ei sovikaan itselle tai jos on niin mahtava tuote, että haluaa toisenkin sen kokevan :).

    VastaaPoista
  2. Suosittelen lämpimästi! Vinkkejä: kannattaa toteuttaa sellaisen ihmisen kanssa, jonka tietää säilyttävän ja käyttävän tuotteitaan siististi. Lisäksi voi olla hyvä sopia vähän osviittaa paketin "hinnasta", ettei toiselle tule petetty olo jälkeenpäin. Minun ja siskoni kosmevaihto vol. 1:ssä esimerkiksi sain monta lähes täyttä tuubia ja tuntui, että annoin itse vain jämiä. Tällä kierroksella koetin sitten hyvitellä "vähän"... ;)

    VastaaPoista
  3. Onpa kiva tapa! Samantapaista tulee harrastettua, ja yleensä siskon luokse mennessä on kosmekassi mukana :)

    VastaaPoista