sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

IsaDora Build-Up Mascara Extra Volume 3 ml


Viimeistään tämä ripsiväri on opettanut mulle jotain hamstraamisesta. Ostin näitä silmät kiiluen kerralla 5 kappaletta, kun alekorista löysin, à 2 €. No tuotehan ei sovi mulle kovinkaan hyvin ja nyt on "enää" 2 korkkaamatonta varastossa... Olen kitunut kohta 1,5-2 vuotta näitä kulutellen, välissä käytin kerran jonkun Lumenen ilmaismascaran. Sitten näiden IsaDorien jälkeen olisi vielä yksi Cliniquenkin minimascara... Ja jotain Yvesin kylkiäisripsareita... Ääh, en koskaan tunnu pääsevän ostamaan uutta! Sitten kun se ilon päivä koittaa, niin törsään kyllä johonkin luksukseen.


Sinänsä tuote näyttää levitettynä ihan perushyvältä, kunnolla mustalta. Tuuheutta tulee hyvin ja taivutuksetkin pysyvät. Mascaramassa on todella paksua ja kuivakkaa, mutta levittyy silti ihan hyvin. Kerroksia ei voi lisätä kuin yhden-kaksi, muuten kimppuuntuu liikaa. Suurin miinus on pysyvyys. Mascara leviää aina alaluomeen, eikä vahingossakaan näytä utuiselta alarajaukselta (kuten joskus muistan jonkun muun mascaran tehneen levitessään) vaan sen huomaa oitis sotkuksi. Etenkin silmien ulkonurkat sotkeentuvat. Sitten taas kun olisi illalla aikakin saada ripsari hemmettiin, se juuttuu ihoon kuin tauti. Vesihuuhtelun, waterproof-poistajan ja uuden vesihuuhtelunkin jälkeen saa vielä monesti pumpulipuikolla erikseen kaivella mustaa irti.Kuten kuvasta näkyy, harja on ihan perusharjasta ja muodoltaan hyvin perinteinen ja muhkea. Minimascaroille tyypillinen lyhyt varsi on hankala, levittäessä käsi on jotenkin liian lähellä naamaa mun makuun.

En voi kyllä suositella tätä ripsiväriä kellekään. Tosin en tiedä aiheuttaako tuo minipakkausmuoto värin kuivumista ennen aikojaan, että toimisiko normikokoinen sitten paremmin. Mene tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti