maanantai 4. maaliskuuta 2013

Clarins Gentle Refiner mikrokuorinta kasvoilleAivan loistavaa kamaa. Tuntuu pyöritellessä hienolta ja silti voimakkaalta pitkän kemiallisen kuorinnan jakson jälkeen. Piti jopa hieman varoa, ettei ihan niin antaumuksella hinkannut kuin perinteisten kuorintojen kanssa voi tehdä, tässä nimittäin taisi olla tuntuvien murujen "väliaineessakin" tehoa, kun hieman krouvimmat otteet saaneissa kohdissa tuntui jälkeenpäin kihelmöintiä. Täytyy sanoa, että myös tulokset pesevät kemiallisen ja myös perinteisen kuorintavoiteen. Aknenäpyt nyt ei oikein tykänneet, mutta eihän niihin mikään muukaan sovi sen paremmin joten sou? Mustapääalueet sileytyi ihan huomattavasti ja iho tuntui ohenevan niiltä kohdilta (eli nenältä ja nenän vierustoilta sekä kulmien välistä).Voidemainen valkoinen koostumus ja mummomainen tuoksu. Sanoisinpa, että niveamaisempi kuin Nivea itse! Tuoksu, koostumus ja pakkaus ovat tosi taviksia ja tylsiä, mikä on valitettavasti tyypillistä Clarinsille. Lopputulos ja teho ovat kuitenkin niin hyvät, että tämä tuote menee ostoslistalle. Heti kun on joku tarjous tai vapaasti valittavan tuotteen alekuponki, niin tämä muuttaa meille isossa tuubissa. Tuubi muuten oli ainakin tässä mininäytteessä tosi ärsyttävä: mikroskooppisen kokoinen kierrekorkki ja paksun jäykkä muovi tuubissa teki jo ensi käytöllä tiukkaa. Tämä 5 ml:n annos riitti 3 käsittelyyn (ohuelti ja nuukasti kasvoille sekä kaulalle).

Edit: Emotionin Kutsu kauneuteen-tapahtumasta hommasin sitten tämän. Käytin tähän - 20 %-kupongin ja 50 millin tuubi maksoi lopulta 28,56 € (normaalihinta siis 35,70 €). Raportoin sitten riittoisuudesta aikanaan tai tiedä häntä jos vaikka mielipide muuttuu matkan varrella.


3 kommenttia:

 1. Oih, vaikuttaa hyvin kiinnostavalta. Mun lemppari kasojenkuorinta on The Body Shopin Vitamin C Microdermabrasion. Siinäkin ne kuorintahiukkset on tosi pieniä mutta se on kuitenkin tosi tehokas :) xx carolin, Min Boudoir

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta, että The Body Shopillakin on mikrokuorinta. Himoan tällä hetkellä kaikkea, missä lukee "microdermabrasion" :D Sullakin on muuten näköjään mainio blogi, hyvä kun kommentoit, niin löysin blogisi!

   Poista
  2. Haha, kiitos! Joo, mua kiinnostaa ihan tosi paljon toi Personam Microderm PMD mut ei tunnu just nyt siltä että ois noin $200 ylimäärästä tuhlata johonkin kauneudenhoitolaitteeseen :DD

   Poista