maanantai 4. maaliskuuta 2013

L'Oréal Triple Active Jour päivävoide 50 ml


Citymarketin 40-vuotissynttäreille koostettu tuplapakkaus lähti matkaani aikanaan 5 €:lla. 2,50 € ei todellakaan ole paha hinta päivävoiteesta eikä varsinkaan tosi hyvästä sellaisesta.


Olen aiemmin dissannut täällä L'Oréalia, mutta tässä tuotteessa huonoa oli vain halpismainen tuubi, jossa ei ollut tekstejä suomeksi eikä englanniksi. Kuten ei alla näkyvässä yksittäisen tuubin kotelossakaan.


INCI sentään löytyi.

Tuote oli normaalin ja sekaihon paksuhko, voidemainen päivävoide, joka lupasi:


Oma pintakuiva akneihoni tykästyi yllättäen tosi paljon tähän. Kerkesin käyttää tätä juuri loppusyksyn ja kovimman talven ajan. Ostaessa ajattelin tämän yövoiteeksi, mutta pystyinkin käyttämään tämän kokonaan päivävoiteena ja myös meikin alla. Poissa oli mattavoiteiden ja nuorison aknegeelivoiteiden tuoma epämääräinen kiristys päiväsaikaan. Ihoni tarvitsikin voidemaisen tuotteen vuorokauden ympäri, mutta en ollut hoksannut sitä.

Aknenäppyjä tämä ei pahentanut tai parantanut. Sen sijaan tämä pehmitti olemassa olevien finnien kuivat "kuoret" ja imeytyi hyvin näpyttömiin ihokohtiin. Käytännössä tämä tarkoitti, ettei ihossa ollut kuivia, kovia nyppylöitä, joihin meikkivoidetta ja peitevoidetta imeytyy tuplamäärä muodostaen oranssin kohdan. Meikki siis levittyi aiempaa tasaisemmin kasvoille. Ainut miinuspuoli oli aamuinen hiukan pidempi (10-15 min) odotusaika voiteen ja meikin teon välillä. Meikinpohjustusainetta en tainnut tämän kanssa kokeilla, joten en osaa sanoa, rullautuuko. INCI:n alussa on silari, joten voipi tietysti ollakin murenevaa sorttia...

Voiteen tuoksu oli miellyttävä, niveamaisen pehmeä ja puuterinen. Keinotekoinen ja hajustemainen toki, mutta kivan mieto. Onneksi tätä on toinenkin tuubi nyt jemmassa. Tässä välissä käytän Lumenen Basic Blue Päivävoiteen pois ja sekin on toistaiseksi sopinut minulle hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti