maanantai 25. maaliskuuta 2013

Yves Rocher Hiuksia kirkastava huuhteluaine 150 ml


Lapsesta saakka olen Yvesin kuvastosta ihmetellyt, että mitä kumman ainetta tämä on. Sitten tässä uudessa talossamme siirryimme paljolti kauhan ja pesuvadin avulla peseytymiseen ja ostin tuotteen uteliaisuuttani alesta kokeiluun. Kauhalla on hieman työlästä huuhdella hoitoainetta pois, mutta sen sijaan vesimäinen huuhteluaine lähtee helposti vähälläkin vedellä.

Hiukset pesen shampoolla ja huuhtelen normaaliin tapaan. Hiuksia ei tarvitse kuivata välillä. Sitten otan kauhaan muutaman desin vatiin ennalta lantraamaani haaleaa vettä, lisään ehkä 1-2 rkl lurauksen huuhteluainetta ja valutan sen hiuksiini pää taakse kallistettuna. Pidän pään takakenossa ja huuhtelen parilla (2 litran) kauhallisella haaleaa vettä haromatta hiuksia enää kädellä. Kuivaan hiukset pyyhkeellä ja harjatessa lisään suihkutettavaa hoitoainetta tarpeen mukaan. Huuhteluaine antaa tosiaan kiiltoa ja hitusen selvitystäkin. Pehmeyttä tai muuta hoitavuutta ei tule, mutta kevyen kahiseva ja kiiltävä lopputulos on omalla tavallaan kiva.

Ja se tuoksu! Tämä tuoksuu aivan taivaalliselle, vahvalle, luonnolliselle vadelmalle. Hiukan tuoksu on toki kirpeä, mutta INCI:ssäkin näkyvä etikka ei muistuta mitään ruoanlaitossa käytettävää pistävää väkiviinaetikkaa ollenkaan. Vadelmainen tuoksu jää vienosti hiuksiin, muttei tunnu enää hiusten kuivuessa.

Ihastuin tuoksuun ja koko tuotteeseen sen verran, että innostuin taannoin Yvesin nettikaupan alessa...


Muutaman pullon kerkesin käytellä johonkin n. 6,5 € hintaan ja nyt sitten 3,9 € hinta sai hamstraamaan. Ymmärsin jotenkin, että tuote olisi ollut poistumassa, mutta silti bongasin tämän taas 2013 Kauneuden vihreästä kirjasta. No, jemmat tulee taatusti käytettyä pikkuhiljaa pois.

Oletteko kokeilleet tätä ja mitäs piditte? Oletteko nähneet muilla merkeillä tällaisia hiushuuhdevesiä?

4 kommenttia:

 1. No mähän en innostunut tästä, mutta sinähän se taisitkin vinkata et on hyvä mökkiolosuhteisiin =) Pitäs kyllä hankkia tätä, viimeksi kun tilasin Yvekseltä niin eihän tätä ollut siellä...

  VastaaPoista
 2. Mä tilasin tota kanssa vähän aikaa sitten ihan mielenkiinnosta, kun mäki oon ihmetelly, mitäs kummaa tuo on. Vielä en oo ehtiny käyttää! :D Tuoksu on jännä, vadelman ja etikan sekoitus! Mutta tosi hyvä! :)

  VastaaPoista
 3. On tää kyllä omalaatuinen tuote. Suihkussa käyttämistä en uskaltaisi, ainakaan suoraan pullosta päähän. (Salettiin menisi silmään, pelkään sitä mahdollista kirvelyä hysteerisesti...) Mökkiolosuhteet voi tietty luoda tuomalla kauhan tai kipon laimennusta varten suihkuunkin :D Pitää seurata, mikä tän lopullinen saatavuustilanne sitten on :/

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa aika mielenkiintoiselta tuotteelta!!
  Täytyypä yrittää muistaa jossain vaiheessa, kun tekee seuraavan kerran tilausta Yvesille, niin ostan tätä kokeiluun :).

  VastaaPoista