sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Yves Rocher Replumping Serum Foundation testissä


Kokeilin tällaisen mininäytteen. Pussista olisi riittänyt pariin käyttökertaan. Sävy Rosé 200 oli vain niin tumma, etten viitsi kyllä edes yrittää talosta ulos tämä kasvoillani ja heitän vajaan sekä toisen avaamattoman pussin roskiin. (Nyt olen lomalla ja on aikaa keikkua kotona pää oranssina :D )

Sävyn valitsemiseen tai oikeastaan edes kuvailuun minusta ei ole mitään apua. Aion siis kuvailla lähinnä tuotteen tuntumaa ja käyttömukavuutta.

Seerumimeikkivoide on nimensä mukaisesti ohutta ja löysää, levittyy hyvin meikkisienellä ja kuivahtaa nopeasti. Kuivahdus jättää miellyttävän, joustavan olon kasvoille kuitenkin. Esim. normaalisti käyttämäni Lancôme Teint Idole Ultra 24h kuivuu huomattavasti kiristävämmäksi pintakuivaan ihooni. Seerumimeikkivoide tuoksuu karmaisevasti ruusulle ja teelle, en voisi ikinä käyttää alituiseen tämän hajuista kasvotuotetta.

Lopputulos on hehkuvan valaistu, ei hileinen tai glitterinen, vaan ihan suht luonnollinen. Ihon pinta tuntuu nyt ½ tuntia levityksen jälkeenkin vielä tahmaiselta käteen ja on etenkin kerrostuskohdissa kiiltävä. Olisiko tämä tarkoitettu kuivaihoisille ja hiukan varttuneemmille? Ei peitä näppyjä tai punakkuutta juurikaan edes kerrostamalla.


Ei siis millään tavalla mulle sopiva tuote, mutta tulipahan kokeiltua.

Alla eilisiin kaverin tupareihin laittamani kynsitarrat. Enpä ollut moisia ennen kokeillut, mutta opin nopeasti (vain yksi, eka kirjoituskäteen "väärällä" kädellä laitettu, meni ruttuun ja piti repiä pois ja laittaa uusi). Oli tosi helppoa ja nopeaa verrattuna aluslakkaan, värilakkaan ja päällyslakkaan kuivatuksineen.

2 kommenttia:

  1. Hieman näyttää tutuilta kyseiset kynsitarrat, joten oletan että ovat samaa merkkiä kuin kokeilemani ViVi Nailin punaiset sydänkuvioiset. Muistaakseni alkoivat irtoilla jo seuraavana päivänä, eikä kukaan ehtinyt todistaa ihan hyvin onnistuneita väkerryksiäni... :C

    Vielä kokeilua odottamassa Viva la Diva - ja Sally Hansen -merkkiset tarrat, jospa ne olisivat parempia.

    T:Soul Sistah ;D

    VastaaPoista
  2. Joo, nämä on Vivinaileja, kappas kun satuit tietämään ;) Mulla on vähän peukalonkärjistä irronnut, mutta ihan salonkikelpoiset on vielä nyt 2 vuorokautta ja kaksi peseytymistä myöhemmin. Mullakin on yhdet Viva la Divan leopardikuvioiset vielä jemmassa, tyttäreni kinusi itselleen nuo loput seeprat. Äitiinsä tullut :)

    VastaaPoista