sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Dermosil Classic Body Lotion 40 ml

Tämä on kaikkien Dermosil-tuotteiden äiti. Tuote on väriltään kalpean keltaista ja hieman helmiäisenhohtavaa. Voide ei ole paksua eikä ihan ohuinta lirua, mutta hyvin kevyt ja rasvattoman tuntuinen. Levittyy hetken aikaa hyvin, mutta kuivahtaa ihoon todella nopeasti ja levitys hieman tökkää siihen. Ei ole siis aikaa työstää voidetta rauhassa.

Kosteutusteho ei mitenkään riitä vartaloni kuivanpuoleiselle iholle. Säärissä on uusi kiristys jo ennen seuraavaa suihkua ja voiteenlevityskertaa. Ehkä tämä voisi mennä kesävoiteena ja ihan kätsää myös uimahallissa tai kylässä, kun halua saunasta jälkihikisenä saada äkkiä vaatteet päälle pukuhuoneessa, mutta silti voidella ihonsa ensin.

Tuoksu on iso syy, miksi en pitänyt tuotteesta tälläkään toisella kokeilutuubillisella. Tuoksu muistuttaa hyvin paljon Dermosilin Pesuvoidetta (käytetään pyllynpyyhkimiseen meidän huushollissa). Pylly-assosiaatiot tietysti hieman vähentää voiteen viehätystä, mutta ei se tuoksu kovin kaksinen ole sinälläänkään. Hetken ajan voi haistaa laimean salmiakin, sitten tulee keinotekoinen mieto teen tai mummokosmetiikan perustuoksu. Ei jatkoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti