perjantai 8. maaliskuuta 2013

Fruttini Cranberry Choc Shower cream 250 ml


Tämä Emotionin viimesyksyisiltä 3 + 1-päiviltä löydetty tuote kuulosti minusta ihanammalta kuin olikaan. Oli nimittäin varsin tuhdisti suklaista ja liian makean tuoksuista. Tuoksui ihan aidolle tumma suklaa-karpalokonvehdille. Suihkutuotteena ei siis antanut mitenkään raikasta oloa... (Siis pesi kyllä sinänsä hien pois ja oikeasti puhtaaksi, mutta jälkituoksu ei ollut mikään sporttinen.) Sopi kyllä joulunalusaikaan hyvin, mutta yliannos tuli jo ennen purkin puoliväliä. Vähän kuin syötävien konvehtien kanssa tulee joulunpyhinä. "Pakko" on syödä rasiat tyhjäksi, mutta maku ei houkuta enää ja toivoo jo jotain raikasta ja kevyttä tilalle.
Ylösalaisin koukkukorkistaan ripustettava venttiilipakkaus oli toimiva. Ainut vaan että kuten yllä näkyy, suomenkielinen tarra oli hölmösti paperipintainen ja kului heti lukukelvottomaksi. Vapaasti suomennettuna lupaukset kuuluvat jotakuinkin näin: Suihkuvoide. Tumman suklaan vangitseva tuoksu hitusella karpaloa tekee suihkussa käynnistä vastustamatonta. Aito kaakaopapu, karpalouute, pantenoli ja vitamiini B3 suovat iholle täydellisen hoidon. Bollocks. Shower cream-nimestä huolimatta tuote oli ihan geelimäinen, mustanruskea väriltään. Vaahtosi melko vähän eikä antanut mitään kosteuttavaa tai muuten luksusta tuntua iholle.


Ääh. Tätä tuoksua on vielä body lotion jemmassa... Taitaa jäädä odottamaan seuraavaa joulunalusta. Ei nimittäin ole mikään juhannussaunan tuote varmaan sekään :D

5 kommenttia:

 1. Joo, mä jätän kanssa suosiolla nuo vähän tunkkaisemmat ja jouluisemmat tuoksut ens syksylle, alkaa todella jo kaivata jotakin kukkaista, hedelmäistä tai muuten vaan raikasta. :)

  VastaaPoista
 2. Niinpä niin! Itse otin kookossuihkuvoiteen nyt käyttöön ja se on kyllä siinä rajalla, onko sekin liian kermaisaa.

  VastaaPoista
 3. Mulla taitaa olla jemmassa tällainen vartalokuorinta, semmonen purkissa oleva. Pitää ottaa se seuraavaksi käyttöön jos sen tuoksu on tosiaankin liian makea, kesällä vois öklöttää moinen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä toimintasuunnitelma. Mä ostin kanssa sen vartalokuorinnan tätä samaa sarjaa siskolleni lahjaksi. Taisin kokeilla sitä hänen purkistaan kerran, mutten muista oliko se sen raikkaampaa kuin tuo suihkuvoidekaan.

   Poista
  2. Se purkkikuorinta on muuten ihan kiva, mutta kun siinä on pääasiassa merisuolaa ja mulla tuppaa käpälien iho olemaan aina enemmän tai vähemmän herkkä, niin se levittäessä kirpaisee kyllä niin maan perusteellisesti, jopa säärien ihon se saa kihelmöimään. Ehkä ei vaan sovi mulle? Sokeri on paljon parempi, esim. Dermosilin vaniljasokerikuorinta on ihanaa.

   Muistaakseni et ehtiny sitä testaamaan, koska en vielä ollu avannu sillon...? Mutta sitäpä voidaan analysoida sitten.

   Poista