maanantai 18. maaliskuuta 2013

Lemon Juice et Glycerine Perinteinen käsivoide 100 g


Käytin tuotetta vain n. 4/5 tuubista ja annoin sitten kosmevaihdossa pois. Täytyi lopultakin  myöntää, ettei se tehonnut ihoni hilsehtivään kuivuuteen kovin hyvin. Vaikka kyseessä on erittäin paksu ja vaikka millä ravitsevalla täytetty voide, niin ei vaan riittänyt. Yleensä mineraaliöljypohjaiset tuotteet ovat jättäneet ihoni kuivaksi, mutta tämä Sitruunainen tehohoito on parabeenittomuuden ja silikonittomuuden lisäksi mineraaliöljytön.


Tuote on notkea, keltainen geeli. Voide jättää erittäin kiiltävän ja tahmean pinnan käsiin. Käytinkin tuotetta vain öisin. Tuubissa mainitaan tuotteen sopivan myös jalkojen syväkosteuttamiseen, mutten halunnut edes kokeilla, sillä pelkäsin tuotteen pyörivän vielä aamullakin liukastamassa askelia.Tehottomuus harmittaa tosi paljon, sillä voide tuoksuu aivan taivaalliselta. Minusta tuoksussa tuntuu vahvasti colajuoma ja tietysti sitruunakin. Tässä sitruuna ei muistuta keinotekoista vessanraikastinta, vaan on mukavan aidohko ja täyteläinen. Maksoin tästä alekorilöydöstä 2,50 €, joten rahallisena meneteyksenä ei onneksi jää paljon harmittamaan. Normihintakin taitaa olla vain vähän päälle 3 €.

Käytin hiljattain myös alekorista (parilla eurolla?) löytämäni vanhanmallisen Lemon Juice & Glycerine-pumppusaippuan. Se oli tätä perinteistä käsivoidetta tunkkaisemman ja sitruunaisemman (ei-colamaisen) tuoksuinen. Sekään ei ollut tavissaippuaa kummempi kuiville käsilleni.

3 kommenttia:

 1. Milloin viimeksi lie käyttäny just tätä ko. sarjan käsivoidetta, mutta sen hyvän tuoksun kyllä muistan! Välillä itestäki tuntuu ettei kuiville käsille tarkoitetut voiteet kosteuta tarpeeksi, joskus jopa huvittaa jos tuotetta väitetään kuiville käsille sopivaksi..no, ovathan ne normivoiteita parempia, mutta jotenkin kuvittelisin kuiville tassuille markkinoitavan tuotteen karkoittavan sen kuivuuden =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuntuu, että mainoslauseisiin saa useammin pettyä kuin yhtyä... Kohta ei enää keksi mitä näille räpylöille tekisi kun ei auta kuivien käsien voiteet, B-vitamiinirasvat eikä 100 % karitevoikaan.

   Poista
 2. Mulla on tätä kaapissa, itselleni tämä ei ole myöskään mikään suosikki. Sillä mulla kuivuu kädet helposti. Tuoksu oli todella ihana munkim mielestä.

  VastaaPoista