tiistai 5. maaliskuuta 2013

Lumene SPA Silottava Selluliittiseerumi 150 ml


Kuten kuvasta näkyy, olen tykännyt tuotteesta. En nimittäin hevillä osta samanlaista purkkia toista kertaa. Saati sitten viidettä. Kaikki kappaleet on tosiaan ostettu ale-koreista. Vasemmalla pystyssä olevan pullon ja tyhjänä makaavan ostin ilman läpinäkyvää pumpunhattua. Niiden väri oli (ilman vaikutuksesta?) mennyt beigeä priimakuntoista verrokkia vihreämmäksi ja koostumus tiivistynyt paksummaksi. Vihreä ja beige ovat molemmat avaamattomia, mutta silti vihreässä tuotetta on vähemmän jäljellä. Uskalsin vihreänkin tuotteen käyttää, sillä tuoksu oli aivan entisellään kuitenkin.


Vihreäksi mennyt pullollinen oli myös hiukan erottunut pohjalta, mutta uskallan käyttää alakropan iholle, kun mitään oireitakaan ei ole ilmennyt.


Tiedä sitten noista yllä luvatuista... No, ainakin tämä toimii moitteettomasti yksiin vartalovoiteiden kanssa, eikä rullaudu murusiksi (edes vihreä paksuuntunut versio). Olen saanut tällä mukavaa värintasoitusta ja ehkä aavistuksen jopa sileää tuntua pintaan. Seerumista jää voimakas viilennys iholle. Tuoksu on aika voimakas, väkevä ja muistuttaa yrttejä ja metsän kasvustoja ja jotain epämääräistä sitrusta. Siitä en pidä kauheasti.


Yllä vielä INCI:ä kiinnostuneille. Teen jatkossa niin, että jos näen jonkin itselleni tuntemattoman kiinteytysgeelin alle kympillä, niin saatan ostaa ja kokeilla. Edes tätä suosikkia en rupea 15 € normaalihinnalla ostamaan. (Saati sitten selektiivisiä merkkituotteita hintaan 50 € ja Yves Rocherillakin taitaavat nyhtää vastaavista useamman kympin...) On se kunnon kosteutus kuitenkin tärkeämpää kuin illuusio napakammasta ihosta. Suomeksi sanottuna: ilman tätä tuotettakin selviää hengissä aivan hyvin :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti