torstai 14. maaliskuuta 2013

Herbina Biohajoava Ruusuvesi kasvoille 200 ml


Aivan ihana kasvovesi! Jos mahdollista, kokeile tätä joskus. Ihotyypistäsi riippumatta. Itsellänihän esimerkiksi on akne, mutta tämä alkoholiton sulotar oli paras kasvis aikoihin. Yleensä olen suosinut rasvaisen ihon alkoholillisia kasvovesiä, vaikka ihan Clinique-viinapommeista en tykkääkään. En muista enää sainko tämän siskoltani lahjaksi vai ostinko itse. Ei tämä varmaan paljon vitosta enempää taida maksaa, muut Herbinan kasvovedet ainakin on jotain 4€ luokkaa.

Aika hyvin piti paikkansa. Ei tämä nyt mitenkään heleyttävä ollut, siihenhän tarvittaisiin varmaan jotain kuorivia tehoaineita. Mutta rauhoittavan hellävaraisuuden ja raikkauden tämä onnistuu yhdistämään. Ruusun tuoksu on selkeä ja aitokin, mutta ei sellainen luomumaisen lampaanvillainen kuin joskus ruusutuotteissa on. Tuoksussakin ruusuun yhdistyy jokin raikkaus, vähän kuin kirpeä sitrushedelmä. Ruusuisuus on enemmän kukkakaupan leikkoruusua kuin ihan luonnonruusua.

Tuntuma on tosiaan raikastava, muttei viilentävä, kuten viinavesissä toisinaan. Ihoa ei kirvele kuivista tai näppyläisistäkään kohdista. Iho jää pehmeäksi, eikä kiristystä ja pintakuivuutta muodostu. Siltikään ihon pintaan ei jää mitään rasvamaista tai kosteuttavaa kalvoa, vaan iho on sopivasti valmis seerumia ja voiteita varten. Tuotteen aisapariksi kuuluvan palamaisen kasvosaippuan kanssa ei tullut kokeiltua.

Pakkauskin on ihanan pirteä, harmillisesti vaan hintalapun repäisy tms. on vienyt osan ruususiirtokuvasta. Flippikorkki oli erittäin kätevä käytössä eikä falskannut. Kerta kaikkiaan, tässä tuotteessa oli vain hyviä puolia!

3 kommenttia:

 1. Itsekin olen yhden pullollisen käyttänyt ja täytyykin ostaa uudelleen, kiitos muistutuksesta :) Todella hyvä tuote ja hintakin kohdallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on :) Laittele tänne hinta, jos lähiaikoina satut tän shoppaamaan!

   Poista
 2. Oli kyllä mukava, voisin ostaa uudelleen, kunhan joskus saan sarjan kasvosaippuan stäsheistä käyttöön.

  VastaaPoista