maanantai 4. maaliskuuta 2013

Osis+ Mess Up texture Matt gum 100 ml

Tämä oli aivan mainio hiusvaha! Minun on täytynyt ostaa se joskus syksyllä 2011 ja nyt se on tullut tiensä päähän kuivahtamalla koppuraksi. Säästelin ja laiskottelin tämän käytön kanssa ja saan nyt heittää 3/4 purkista roskiin. Viestini teille onkin siis: tuhlatkaa ihanimmat tuotteet antaumuksella pois ennen kuin käy köpelösti ja säästät silti rahaa ;)

Tämä maksoi muistaakseni 15-20 € ja oli laadultaan joka sentin arvoinen. Oli tosiaankin pehmeä medium-pito ja korosti kivan luonnollisesti rikottuja latvoja ilman märän näköisiä piikkimuodostelmia. Liikaa annosteltuna tämä murustui hieman näkyviksi vaaleiksi sattumiksi tummiin hiuksiini. Tuntuma oli vähän sama kuin stick-deodorantissa, liukui samalla tavalla kiinteästä palasta ohueksi kerrokseksi.


Alla olevassa kuvassa tuote muutama kuukausi sitten, kun sitä vielä jotenkuten saattoi keskeltä rasiaa käyttää. Alun perin tuote oli ihan reunoissa asti kiinni ja kokonaan vaaleaa.


Koska INCI:ssä on heti alussa vettä, ajattelin kokeilla tuotteen elvyttämistä. Lisäsin vajaan teelusikallisen hanalämmintä vettä rasiaan. Vesi katosi n. puolessa vuorokaudessa, mutta ei riittänyt elvyttämään tuotetta käyttökuntoon. Alla kuva vesitemppuilun jälkeen:


Tuote on edelleen kutistunut ja tummentunut. Tässä tapauksessa INCI:n lähelle painettu kehotus käyttää tuote 12 kk kuluessa osui aikas nappiin. (Siis tuo avoimen purkin kuva, numero tuollaisessa symbolissa kertoo aina säilyvyysajan kuukausissa avaamisen jälkeen.) Tuoksu on voimakas, raikas tekohedelmä. Garnier Fructis ja 90-luvun VO5-tuotteet ovat hyviä tuoksuverrokkeja. Tuoksu ei ole muuttunut puolessatoista vuodessa ollenkaan huonoksi. Laadun puolesta voisin ostaa uudestaan, mutta nykyinen kampaajani ei myy Osis+:ta ja aion pyytää häntä suosittelemaan jotain seuraavalla käynnilläni. Sitäpaitsi tuskinpa saisin tälläkään kertaa näin isoa purkkia tyhjäksi tuossa vuoden määräajassa :PEi kommentteja:

Lähetä kommentti