maanantai 20. heinäkuuta 2020

Meikkipäivitys




Meikkiä olen tainnut kesä-heinäkuun aikana laittaa 2 kertaa. Ensin laitoin huvikseni täyden pohjan ja sotamaalauksen ja toisella kerralla kylään mennessä ripsiväriä ja kulmakynää. Jotenkin näitä kuvia ottaessa tuli sellainen olo, että meikkivoide ja irtopuuteri alkavat olla liipaisimella. Tyttäreni kärkkyy niitä, joten luovun niistä todennäköisesti melko kevyin perustein, jos en töihin palatessakaan tunnu innostuvan niiden päivittäiskäytöstä.


Yläkuvassa kasvomeikkikokoelmani eli Dermosilin BB-voidenäytteet kaikista sävyistä, Lumenen CC-pohjustaja, Diorin peiteaine, meikkivoide ja poskipuna sekä Clarinsin meikkipuuteri ja irtopuuteri. Luovuin vähän aikaa sitten contour-aurinkopuuteri-valopuuteripaletista sekä Guerlainin valopuuterista, koska en käyttänyt niitä edes kesällä, jota varten olin säästellyt niitä.




Tuossa vielä kuvat Dermosilin BB-sävyistä. Taidan kokeilla nämä vielä ensin ja sitten meikkivoidetta. Jos nestemäinen tuote tuntuu työläältä, ehkä vaan luovutan ja myönnän, etten viitsi nähdä vaivaa kuin meikkipuuterin verran. 






Silmämeikkejä on jäljellä tutut Smashbox pohjustaja ja luomiväripaletti (Minimalist), YR:n pidentävä vararipsari ja Make Up Storen luomiväri, Dermosilin ripsiväri, L'Oréalin kulmageeli ja IsaDoran kulmakynä. Dermo ja L'Oréal vaihtunee viimeistään alkusyksystä, joten olen ostanut uusia jo tilalle, niistä kuva myöhemmin postauksessa.



Huulipunakokoelma taas on kasvanut 100 prosentilla :D Hommasin kokeiluun Dermosilin liquid lipstickin sävyssä True Love. Saa nähdä, onko sävy hyvä ja kestänkö koostumusta, en ainakaan muista kokeilleeni kuin kämmenselkään vasta. Tuttu vadelmainen Diorin kuultopuna porskuttaa edelleen mukana.




Tässä sitten ne jemmatuotteet: YR 360 ripsiväri mustana vedenpitävänä versiona sekä Dermosilin kulmageelit värillisenä ja kirkkaana. Jos kulmageelit osoittautuisi kehnoiksi, tiedän kyllä innokkaan ottajan niille, niin uskalsin ostaa kokeiluun kun edullisiakin olivat. Määrällisesti tilanne on siis tällä hetkellä 14 avattua käyttötuotetta, 4 jemmatuotetta ja 1 näytepakkaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti