maanantai 20. heinäkuuta 2020

Haalinnat 1/2


Koko kevät ja vielä alkukesäkin meni kotoilupöhinässä ja silloin tuotteita kului ja vähän väliä tuli tilailtua jotain pientä täydennystä. Nyt, kun sitten rupesin laittamaan blogia ja kauneuskeidastani järjestykseen, tajusin millainen yhteismäärä noista sukeutui! Ihan tajuton kasa, mutta itse asiassa kuitenkin aika realistisesti kulutettavaa peruskamaa. Moni tilaamani tuote oli myös minikokoinen ja olenkin laittanut useat näistäkin jo eteenpäin menemään, eli oikeastaan en ole kovin pettynyt tai katuvainen kuitenkaan viime kädessä.

Yllä Màdara Fab Skin Jet setistä itselleni jättämäni tuotteet. Viidennen eli miselliveden annoin tyttärelleni, koska en vaan jaksa vanulapun avulla käytettäviä tuotteita. SOS Hydra recharge cream stressaantuneelle ja kosteusköyhälle iholle on kevyt ja voidemainen, hiukan kiiltävä ja tuhti kesäksi sekaiholle. SOS Instant moisture+radiance Hydra maskia en ole vielä kokeillut. Smart Anti-fatigue Eye rescue cream oli se setistä varsinaisesti tarvitsemani eli voidemainen sy-tuote ja toimiikin ihan hyvin. Tämä ja koko kasvojen voide molemmat antavat hieman angervoista tuoksua ja hiostavaa pintaa, eli ehkä en kuitenkaan innostu ostamaan uudelleen. Exfoliating oil-to-milk scrubia en ole vielä kokeillut, mutta kuulostaa hyvältä. Tämän setin tilasin Yliopiston apteekin verkkokaupasta.


Yves Rocherilta tilailu lähtee äkkiä käsistä, kun tuotteissa on matalat hinnat ja kuvasto tulee usein. Sitten tulee aika kiusaus valita myös täytetuotteita, jos postikuluraja jää vain vähästä kiinni... Ja firma lähettää ainakin näin paperikuvastosta tilaaville usein ekstralahjoja ja -tuotteita lisäksi. Uudesta Sensitive Camomille-linjasta tuli hankittua punaisuutta korjaava The Corrective green cream ja herkän ihon The Soothing light cream, mutta näitä en ole vielä kasvoille kokeillut. Kuvastokirjeessä tuli myös pussi Lifting Végétal Enhancing Day carea. Dermosililtä puolestaan sain näytteen uutta Collagen Power serumia. YA:lta tilasin Màdaroiden kanssa myös YA Naturaen omaa edullista luonnonkosmetiikkaa kokeiluun, tuossa seka- ja normaalin ihon 15 ml kokoiset Päivä- ja Yövoide.



Tämän kuvan kolmikko onkin sitten koko kevään turhakkeimmat. Kaksi silmänympärysnaamiota ja hoitovesi olivat uusia kategorioita kokoelmaani, mutta eivät kuitenkaan niin kaukaa haettuja erikoisuuksia, että eivät tulisi käytettyä. Clarins Hydra-Essentiel Moisturizing reviving eye mask on hyvä voidenaamio, jota olen vanhassa pakkauksessa ennenkin käyttänyt. Myös silmänaluslaput ovat aina olleet kivoja, saa nähdä miten nämä Tokmannin merkittömät halpikset pärjäävät. Herbinan hoitovesi on aika tahmeaa, mutta suihkemuotoisena tulee silti käytettyä luontevasti kasvoveden tapaan.





Yves Rocherin aprikoosikuorinta osoittautui pettymykseksi, joten annoin ekstrakappaleet sitä pois ja tilasin tilalle tämän heidän uutuutensa Glow granita scrubin. Saa pian nähdä, onko se niin herkullinen kuin miltä kuulostaa! Saman linjan Soothing foaming mask ja Dermosilin 4 alekorilöytöä ovat ehkä hieman runsas hankinta, mutta toisaalta olen laiskallakin kaudella tyhjentänyt 3 täysikokoista naamiota ja nämä ovat kaikki aika pieniä, 30-40 ml. Olen tosi innoissani näistä, kuvassa Dermolta siis Holly Jolly Green tea Pearl mask, Summer Rain Face mask, Holly Jolly Sea buckthorn Pearl mask sekä Holly Jolly Vitamin E Pearl mask. Näiden kaikkien viiden naamion pitäisi olla rauhoittavia/kosteuttavia.




Pään alueelle tuli vielä muutama hiustuote, mutta näitä en vaan pysty hamstraamaan näköjään edes shoppailukauden aikana :D YR Nutrition Nourishing 2 in 1 cream mask on 35 ml minikokoinen naamio, joita varmaan olisi hyvä opetella käyttämään, kun meinaan vähän kasvattaa tukkaa pidemmäksi taas. Hyvä, hunajainen tuoksu. Minikokoinen shampoo tuli kylkiäiseksi ja annoinkin sen jo tyttärelleni, koska en vaan jaksa ruuvata kierrekorkkia auki... kun käytän näitä palashampoita mieluummin. Carita Cosmetiikka onkin nykyään ilmeisesti Catteco ja ko. merkiltä kokeilussa nyt Valkosavi. Tämä valitettavasti kimppuunnuttaa hiuksiani ainakin palahoitoaineen kanssa, mutta pitää vielä kokeilla rasiassa ehdotetut vaikutusaika ja kahdesti vaahdottaminen. Hyvä hiukan maa-ainesmainen ja miedon sitrukseen vivahtava tuoksu. 

Tämähän ei kuitenkaan tähän loppunut, sillä eristin omaan lukuunsa vielä ne kaikki kroppatuotteet, joita samoissa tilauksissa ja ruokakauppashoppailuissa tuli hankittua...

2 kommenttia:

  1. Oho, siulle tulee ihan Yvesin paperikuvasto! Miulle ei ole tullut koskaan :D Nykyään ei oikein tule edes niitä alekoodilappujakaan, kun kaikki tulee sähköisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olen ollut kuvastotilaaja 90-luvulta asti. Tilasin jo ala-asteella viikkorahoilla. Pakettien etiketeissä on vielä lapsuudenperheeni lankanumero :D Varmaan vaan ajan kysymys, milloin paperikuvasto loppuu ja verkkokauppa on ainoa mahdollinen.

      Poista